Advance Steel

Met de Advance Steel staalconstructiesoftware creëer je sneller en gemakkelijker BIM-modellen die de productie van staalcomponenten vereenvoudigen. Dus ben je bouwkundig ingenieur, tekenaar of fabrikant? En wil je je ontwerpen optimaliseren, beter samenwerken en projecten sneller opleveren? Kies dan voor Advance Steel.

 • Importeer 3D-modellen
 • BIM-ready staalconstructies
 • Altijd up-to-date documentatie
 • Stuklijsten (BOM)
 • Trappen en leuningen
 • Productie- en CNC-tekeningen
 • Samenwerken met verschillende disciplines

Advance Steel kopen?

Importeer 3D-modellen om staalproductie te versnellen

Bouwkundig ingenieurs kunnen dankzij het tweerichtingsverkeer tussen de Advance Steel-detailleringssoftware en Revit samenwerken aan hetzelfde 3D-model. Daarmee bespaar je tijd en minimaliseer je de kans op fouten.

Met Advance Steel importeer je ook andere niet-standaard componenten voor detaillering en productietekeningen, zodat je een volledig as-built model kunt maken. Importeer bijvoorbeeld componenten zoals motoren en tanks, en voeg er lassen en bouten aan toe voor een betere coördinatie, clashdetectie en nauwkeurigere stuklijsten.

BIM-ready staalconstructies

Advance Steel vereenvoudigt het structurele modelleringsproces dankzij intelligente functies. Het bevat een uitgebreide bibliotheek met objecten en krachtige hulpmiddelen die je helpen om structurele elementen te maken. De speciale wizard-tools maken het bovendien eenvoudiger om elementen zoals trussen, bracings, gordingen en portaalkaders te maken.

Met Advance Steel heb je toegang tot verschillende soorten gebruiksklare parametrische staalverbindingen. De uitgebreide, gebruiksvriendelijke bibliotheek geeft toegang tot zowel eenvoudige als complexe structurele verbindingen. En worden er wijzigingen in een onderdeel aangebracht? Dan worden de verbindingen automatisch bijgewerkt.

Advanced Steel controleert staalverbindingen op conformiteit van de verbindingen aan de AISC- en EC3-normen om modellen te valideren. Je kunt staalverbindingen op elk gewenst moment controleren aan de industrienormen en op basis daarvan zelf een rapport maken.

Stel je selectie samen:

Abonnement

Gerelateerde producten

Jouw selectie

Stel je selectie samen

Curcussen

Diensten

Offerte aanvragen

  Software aanvraag

  Terug

  Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Dhr

  Mevr


  * dit veld is verplicht

  Close