Je bent geregistreerd voor Arkance Connect VIP!


Zet 12 september in je agenda en hou je mailbox in de gaten voor meer informatie

Fantastisch dat je naar het middagevent komt!

Hartelijk dank voor het bevestigen van je deelname. Leuk dat we je op 12 september tijdens het exclusieve Arkance Connect VIP event in de Rijtuigenloods in Amersfoort mogen verwelkomen. We gaan er een leerzame maar vooral gezellige dag van maken!

We hebben ‘koffietafel’-rondes met onze experts, inspirerende sprekers en een fantastische locatie. Maak kennis met ons, professionals uit jouw vakgebied, of juist uit andere disciplines. Arkance Connect staat in het teken van verbinding maken (en onderhouden) en dat gaan we met volle overtuiging doen!

In de komende weken gaan we je meer informatie verschaffen: over het verdere verloop van de dag, interessante sessies en het voor jouw op maat gesneden programma.

Scan de code en zet Arkance
Connect VIP in je agenda!

Informatie Arkance Connect

Datum en tijd: 12 september 2023, 13:30 – 16:30 uur
Locatie: Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812GZ Amersfoort

Arkance Connect – Ochtendsessie

Voor jou én jouw collega’s!

Je hebt je zojuist ingeschreven voor de besloten middag, maar we hebben ook nog een interessant ochtendprogramma dat toegankelijk is voor iedereen. Ook dit dagdeel staat in het teken van kennis delen én maken, met vooral belangrijke onderwerpen gericht op de praktische kant van je vakgebied. Aan de hand van de door jouw aangegeven interesses krijg je een op maat gesneden programma aangeboden.

Om in te schrijven, klik je op de QR-code, of scan ‘m eenvoudig in met je smartphone.

Heb je collega’s die ook graag aanwezig willen zijn? Maak dan een foto van de QR-code en stuur deze door. Iedereen is welkom!

Klik of scan de code en ga
naar het inschrijfformulier!