BIM Collaborate

Autodesk BIM Collaborate helpt je om de samenwerking binnen je BIM-projecten optimaal te coördineren. Daardoor verlopen je projecten efficiënter, is de communicatie tussen de projectpartners duidelijker en ontdek je eventuele problemen al in een vroegtijdig stadium.

 • BIM-projecten coördineren via de cloud
 • Virtueel bouwen en vroegtijdig mogelijke ontwerpfouten ontdekken
 • Samenwerken waar en wanneer je wil
 • Bestanden in meer dan 50 bestandsformaten lezen
 • Werken met Revit, Civil 3D, Advanced Steel, Arkey en Tekla

Zo coördineer je met BIM Collaborate eenvoudig je BIM-project

Met behulp van BIM Collaborate en Navisworks ben je altijd verbonden met collega’s die aan hetzelfde project werken. Daarbij maakt het niet uit vanuit welke locatie je werkt, welk bestandsformaat je gebruikt of welke BIM-software je gebruikt. Daardoor kan iedereen werken met zijn of haar eigen favoriete BIM-software; via NavisWorks kun je de verschillende BIM-modellen namelijk eenvoudig aan het BIM Collaborate-project toevoegen. Zo hou je de vinger aan de pols en komen eventuele clashes tijdig aan het licht. Dat voorkomt dure en tijdrovende aanpassingen op de bouwplaats.

 

Automatische update

Als je werkt met NavisWorks, Revit, AutoCAD of Civil 3D, wordt het model waarin je samenwerkt automatisch geüpdatet via een tweerichtingskoppeling. En als je een op NavisWorks gebaseerde werkmethodiek gebruikt, kun je de gecoördineerde BIM Collaborate-modellen gewoon in NavisWorks toepassen. Zo voer je eenvoudig geavanceerde analyses uit voor je planning, en bereken je hoeveelheden op basis van het BIM-model.

 • Projectcoördinatie vanuit de Cloud
 • Verbind verschillende disciplines en locaties
 • Spoor fouten vroegtijdig op door virtueel te bouwen
 • Geschikt voor o.a. Revit, Civil 3D en Advanced Steel
 • Ondersteunt meer dan 50 bestandsformaten.

Samenwerken in Revit gaat beter met BIM Collaborate Pro

Wil jij met meerdere collega’s samenwerken binnen een Revit-project? Kies dan voor BIM Collaborate Pro. BIM COllaborate Pro beschikt over Revit Cloud Worksharing, een revolutionaire technologie waarmee meerdere Revit-gebruikers in staat zijn om met z’n allen, tegelijk, in één Revit-project te werken. Of je nu met z’n allen in een kantoortuin zit te werken, of duizenden kilometers van elkaar verwijderd bent, met Revit Cloud Worksharing maakt dat allemaal niet meer uit. Samenwerken in grote (of kleine) projecten wordt hiermee kinderspel.

Stel je selectie samen

Abonnement

Gerelateerde producten

Jouw selectie

Stel je selectie samen

Curcussen

Diensten

Offerte aanvragen

  Software aanvraag

  Terug

  Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Dhr

  Mevr


  * dit veld is verplicht

  Close