Black Box vol mogelijkheden


Neem een kijkje in de Black Friday Box en ontrafel de korting die we voor je hebben!

Navigeren in een wereld vol mogelijkheden

In onze snel evoluerende technologische wereld betreden we vaak een domein van onbekende mogelijkheden, een soort ‘black box’.
Raak niet overweldig, angst voor het onbekende kan verlammend zijn. Het is cruciaal om niet volledig in die angst op te gaan. Het is even belangrijk om waakzaam te blijven en niet blindelings te vertrouwen op nieuwe, ongeteste technologieën. Wij streven naar een realistische benadering, gericht op betrouwbare en bewezen oplossingen die echte waarde toevoegen aan jouw projecten. Dit vormt de kern van onze bedrijfsactiviteiten.

Ons team van expert leidt je door de ‘black box’ van digitalisering. We ondersteunen je bij het stellen van de juiste vragen, het evalueren van potentiële risico’s en voordelen, en het selecteren van de meest geschikte technologieën voor jouw unieke behoeften. Met onze strategische aanpak garanderen we dat jouw stap in het onbekende weloverwogen en veilig is.

We hebben een rijke ervaring in het begeleiden en optimaliseren van processen door middel van digitalisering, altijd met een realistische blik. Ons doel is om een evenwicht te vinden tussen het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het behouden van een solide basis in de realiteit. Laten we samen de toekomst tegemoet treden, uitgerust met kennis, ervaring en een heldere visie. Neem contact met ons op als je op zoek bent naar innovatie.

Met Dynamo kun je met Ai werkprocessen versnellen, laat Ai voor je werken

Speciaal voor de Dynamo gebruiker hebben we (met AI) scripts gemaakt.
Om jou te inspireren, deze krijg je van ons helemaal gratis.

Drietal Dynamo scripts voor Revit 2024 om stramien te plaatsen met een variabele onderlinge afstand.
Een voorbeeld van de te gebruiken prompt staat in de dialoog box van het script. het tweede script plaatst automatisch de maatvoering op de stramienen en het derde script zal de labels in horizontale richting of verticale richten voorzien van een ander karakter.

Dit dynamo script helpt ons om van basis element(en) polylines, Civil 3D alignments te maken met daarbij ook het profiel met surface en voorstel nieuw profiel. Wanneer deze handmatig zou worden uitgevoerd in Civil 3D zou je daarvoor minimaal 10 clicks nodig hebben.
Dus reken maar uit wat je kan besparen in tijd en in handelingen.

Autodesk heeft tijdens Autodesk University aangekondigd AI nog meer te gebruiken

Een van de grootste onderwerpen die Autodesk heeft gepresenteerd op de AU is AI.

Hoe deze nieuwe technologie voor iedereen een rol gaat spelen in de toekomst bespreken we graag later.

Autodesk AI updates


Automatiseer, analyseer en optimaliseer je workflows voor ontwerp en maak met behulp van Autodesk AI. Deze AI-technologie maakt innovatieve ideeën mogelijk binnen je vertrouwde Autodesk omgeving.

AUTODESK FORMA

Real-time analysis

Voer in realtime voorspellende analyses uit voor wind, geluid en operationele energie, zodat je slimme ontwerpbeslissingen kunt nemen die de resultaten verbeteren.

AUTODESK AUTOCAD

Markup assist

Converteer opmerkingen, herken handgeschreven tekst, voeg objecten toe, en automatiseer bewerkingen door middel van herkende instructieve teksten en doorhalingen uit markup-bestanden.

AUTODESK INFODRAINAGE

Machine learning deluge tool

Voorspel overstromingskaarten snel en nauwkeurig bij het toepassen van water op het oppervlak van de locatie, en dit alles terwijl je profiteert van nieuwe ingebouwde kunstmatige intelligentie.

AUTODESK CONSTRUCTION CLOUD

Construction IQ

Analyseer projectgegevens om ontwerp-, kwaliteits-, veiligheids- en projectbeheersrisico’s te identificeren en te prioriteren om problemen op te lossen en eerder beslissingen te nemen.

AUTODESK FUSION

Drawing automation

Automatiseer 2D-documentatie met interactieve ervaringen van productietekeningen, waardoor de tijd die besteed wordt aan taken zonder toegevoegde waarde, wordt verminderd.

AUTODESK FUSION

Generative design

Verken meer ontwerpopties met één workflow die gebruik maakt van criteria die rekening houden met het productieproces, zonder de noodzaak om elk afzonderlijk te modelleren en te valideren.

Voor de liefhebbers, een kleine sfeerimpressie van de drie dagen Autodesk University in Las Vegas