Business Consultancy

De juiste stappen in de juiste volgorde

Business consultants zijn de echte seniors in het vak. Zij zijn getraind om jullie op technisch gebied te adviseren, maar weten ook hoe processen slim ingericht kunnen worden (LEAN gecertificeerd) en hebben echte mensenkennis. Zij denken complexe, grote (BIM)implementaties uit welke onze consultants (specialisten) samen met jullie kunnen uitvoeren. De voordelen op een rij:

 • LEAN gecertificeerd
 • Quick Scan
 • BIM-implementatie

 

Business consultants

Wanneer een business consultant bij jullie aan de slag gaat weet je zeker dat je advies vanuit het hoogste niveau zal krijgen. Zij hebben een brede blik en weten draagvlak onder de mensen te creëren, het kennisniveau op te krikken en met nieuwe (onverwachte) business ideeën te komen. Doordat deze consultants jarenlange praktijkervaring hebben weten zij jullie als geen ander te begeleiden in jullie vraagstuk. Zij kennen de valkuilen en kunnen adviseren welke route voor jullie organisatie het meest geschikt is. De pijlers mens, proces en technologie staan in hun aanpak centraal.

 • Vindt de échte oplossing voor jouw vraagstuk, is er naast de juiste software meer benodigd?
 • Krijg advies van echte seniors op het gebied van mens, proces én technologie
 • Krijg een gezamenlijk beeld van waar jullie met elkaar (willen) staan, wat is de gewenste situatie en hoe gaan we dit werkelijkheid laten worden?
 • Krijg handvatten middels een actiegericht en behapbaar stappenplan

Procesgerichte aanpak

Vraagstukken van onze klanten zijn veelal te herleiden naar bovenliggende processen. Waar de vraag initieel ontstaat vanuit de techniek, benaderen wij het graag vanuit het proces. Zo zien wij veel vraagstukken ontstaan binnen het beheren/managen van data, de aanpak van een (BIM)project, het engineeringsproces etc. Door de focus te leggen op een specifiek proces binnen jullie organisatie, weten we échte (langdurige) verandering te bewerkstelligen.

Onze werkwijze

 

Onze werkwijze? Samen met een kleine groep belanghebbenden kijken we hoe het huidige proces eruit ziet (wat gaat goed en wat kan beter?) en werken we vervolgens naar een gewenste situatie toe. Vervolgens maken wij een plan voor jullie welke direct in uitvoering gebracht kan worden! Samen werken we aan de implementatie van deze procesoptimalisatie. Vele klanten gingen jullie al voor. Zij zijn gecharmeerd van onze visie en aanpak hierin. Meer weten, neem contact op!

Mens, Proces en Techniek

 

void

Gerelateerde producten

Aanvraag formulier

  Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Dhr

  Mevr


  * dit veld is verplicht


   Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Dhr

   Mevr


   * dit veld is verplicht


   Close