Consultancy

In deze snel veranderende digitale bouwwereld is een goede raad vaak goud waard!

Een CAD of 3D model wordt steeds belangrijker in de bouw en bevat ook steeds meer informatie als je bijvoorbeeld volgens het BIM-proces moet werken. Om het model op de juiste manier op te zetten, te delen, te gebruiken en te beheren is de juiste kennis en expertise nodig. Daarbij komen er ook steeds meer technische oplossingen op de markt om het (samen)werken efficiënter en effectiever te maken maar dit alles brengt ook enige complexiteit met zich mee.

BIM Consultancy

Met onze vele jaren ervaring hebben we veel expertise ontwikkeld op de verschillende gebieden met CAD-software maar ook 3D en BIM. Je kunt vertrouwen op een consultant die beschikt over een uitgebreide vakkennis, ruime ervaring op het gebied van complexe (BIM)-projecten en op de hoogte is van de ontwikkelingen en trends in de branche. Ongeacht je BIM-niveau of de moeilijkheid van het (technisch)vraagstuk of project, iedereen kan gebruik maken van onze experts binnen Arkance Systems Nederland.

We zijn gespecialiseerd in de volgende branches:

 • Bouwen en Architectuur
 • Infrastructuur
 • Maakindustrie
Bekijk de gratis whitepaper over consultancy

Ondersteuning

We bieden ondersteuning vanaf één uur op afstand maar een volledige dag op locatie naar keuze is ook mogelijk. Naar behoefte wordt ondersteuning, uitleg en/of begeleiding geboden bij technische vraagstukken in de werkzaamheden en (BIM)-projecten waarbij gebruikt wordt gemaakt van Autodesk Construction Cloud, Revit, AutoCAD, Civil 3D, InfraCAD, Drillcontrol en Agatools.

Flex abonnement

Met een flex-abonnement kan je op voorhand uren inkopen zodat je zodra je ondersteuning wilt dit per direct kunt inregelen.

Wat zijn de voordelen?

 • Eerlijk en transparant, je betaalt enkel voor de duur, inhoud en prioriteit van de ondersteuning die je daadwerkelijk gebruikt
 • Je bent zelf leading in de hoeveel tijd die je wilt inzetten.
 • Geen administratieve rompslomp bij elk vraagstuk

Meer weten?

Wil je meer weten over deze diensten? Of kunnen we je op een andere manier verder helpen? Bijvoorbeeld met het digitaliseren van jullie interne processen of met extra capaciteit in de tekenkamer? Neem dan contact met ons op!

void
	

Hieronder zie je de meest gestelde vragen van onze klanten.

Kan ik per uur advies inwinnen?

Ja, dat kan zeker! Van 1 uur tot met een maximum van 4 uur zal op afstand worden uitgevoerd. Wil je ondersteuning op locatie? Geen probleem, dan geldt een minimale afname van één dag.
Ook kan je vooraf je uren inkopen met een flex-service abonnement.

Ben ik verzekerd dat al mijn vraagstukken worden behandeld?

De consultants doen er alles aan om je te ondersteunen in datgene wat nodig is. Maar soms vergt het toch meer tijd en energie. Dit wordt natuurlijk wel in overleg met je besproken!

Zijn reiskosten bij het tarief inbegrepen?

Ja, die zijn inbegrepen. Geen verrassingen dus.

Hoe snel kan er iemand langskomen?

Dat hangt uiteraard van onze planning af. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Aanvraag formulier

  Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.  Dhr
  Mevr

  * dit veld is verplicht


   Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.   Dhr
   Mevr

   * dit veld is verplicht


   Close