Consultancy

In deze snel veranderende digitale bouwwereld is een goede raad vaak goud waard!

Een CAD of 3D modellering in de bouw, infra -en maakindustrie wordt steeds belangrijker al dan niet te spreken over een standaard in een project of product. Modellen bevatten steeds meer informatie en meerdere disciplines moeten in en met deze modellen werken.
Om modellen op de juiste manier op te zetten, te delen, te gebruiken en te beheren is de juiste kennis en expertise nodig. Daarbij komen er ook steeds meer technische oplossingen op de markt om het (samen)werken efficiënter en effectiever te maken maar dit alles brengt ook enige complexiteit met zich mee.

Consultancy

We hebben veel expertise en jarenlange ervaring ontwikkeld binnen verscheidene disciplines zoals CAD, 3D, BIM maar ook CAM, PDM en PLM.

Je kunt vertrouwen op een consultant met uitgebreide vakkennis, ruime ervaring op het gebied van complexe projecten en is op de hoogte van de ontwikkelingen en trends in de branche.
Ongeacht het niveau of complexiteit van het technisch en/of procesmatig vraagstuk of project. Iedereen kan gebruik maken van één onze experts binnen Arkance Systems Nederland.

We zijn gespecialiseerd in de volgende branches:

 • Bouwen en Architectuur
 • Infrastructuur
 • Maakindustrie
Bekijk de gratis whitepaper over consultancy

Ondersteuning

We bieden ondersteuning op afstand of op locatie naar keuze.
Naar behoefte van de klant wordt ondersteuning geboden bij vraagstukken in de werkzaamheden, processen en/of (BIM)-projecten waarbij gebruikt wordt gemaakt van verschillende tooling.
Een greep uit de software die we aanbieden: Autodesk Construction Cloud, Vault, Revit, AutoCAD, Civil 3D, InfraCAD, Inventor, Fusion360, Drillcontrol en Agatools.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Of kunnen we je op een andere manier verder helpen? Bijvoorbeeld met het optimaliseren van jullie interne (digitale) processen of met extra ondersteuning? Neem dan contact met ons op!

void

Hieronder zie je de meest gestelde vragen van onze klanten.

Kan ik per uur advies inwinnen?

Ja, dat kan zeker! Van 1 uur tot met een maximum van 4 uur zal op afstand worden uitgevoerd. Wil je ondersteuning op locatie? Geen probleem, dan geldt een minimale afname van één dag.
Ook kan je vooraf je uren inkopen met een flex-service abonnement.

Ben ik verzekerd dat al mijn vraagstukken worden behandeld?

De consultants doen er alles aan om je te ondersteunen in datgene wat nodig is. Maar soms vergt het toch meer tijd en energie. Dit wordt natuurlijk wel in overleg met je besproken!

Zijn reiskosten bij het tarief inbegrepen?

Ja, die zijn inbegrepen. Geen verrassingen dus.

Hoe snel kan er iemand langskomen?

Dat hangt uiteraard van onze planning af. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Gerelateerde producten

Aanvraag formulier

  Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Dhr

  Mevr


  * dit veld is verplicht


   Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Dhr

   Mevr


   * dit veld is verplicht


   Close