Content Engineering

Wij helpen je met kwalitatieve Revit content zodat jij een voorsprong hebt op je concurrentie. Wij zijn dé partner in BIM.

Als fabrikant, importeur of groothandel van bouw- en installatie producten weet je ongetwijfeld dat veel van je klanten hun projecten in BIM uitvoeren. Nederland loopt hierin voorop, niet alleen in BIM-projecten, maar ook in onderlinge afspraken, standaardisatie en samenwerking in de Cloud. Dit biedt nieuwe kansen om je producten als 3D object te positioneren in de BIM-projecten van je klanten. Onze afdeling Content Engineering helpt jou hier graag bij.

De voordelen van content creatie bij Arkance Systems Nederland zijn:

 • Voorsprong op competitie
 • Een BIM bibliotheek afgestemd op de gebruiker bij de klant door expliciete branchekennis van onze ontwikkelaars
 • Intuïtief hanteerbare content, conform open standaarden

Ondersteuning met BIM

Wij kunnen je van dienst zijn en helpen nieuwe commerciële kansen te benutten! Wij zijn reeds vanaf de begindagen van BIM actief bij jullie klanten om hen te begeleiden in de digitale transitie van 2D naar 3D en uiteindelijk naar BIM.

Hierdoor weten wij als geen ander waar hun uitdagingen liggen en hoe we die samen met jullie kunnen invullen.

Revit content engineering

Waarom BIM content laten creëren?

Het bouwen van kwalitatieve en effectieve Revit content is een vak apart. Het is niet voldoende om Revit modelleerkennis te hebben. En laten we eerlijk zijn, bij de meeste fabrikanten is dit al geen onderdeel van hun core business, laat staan jarenlange expertise in family ontwikkeling. Daarom kun je deze ontwikkeling beter uitbesteden aan dè experts bij uitstek ASN met een uitstekende reputatie bij toonaangevende internationale fabrikanten.

Wij weten als geen ander wat de commerciële waarde is van een goede Revit family. En daarnaast weten we ook wat de wensen en eisen zijn aan deze families, vanuit het oogpunt van de architect, installateur, ingenieur, adviseur en aannemer. Wij hebben ervaring met de vereisten die jouw klant stelt aan deze families: nl. de primaire waarde voor de BIM-workflow mét adequaat ruimtebeslag in ontwerp, realisatie, en gebruiksfase. De content die wij ontwikkelen voor u is bovendien voorzien van functionaliteit om fabrikantgegevens te verbergen voor de adviseur

We maken parametrische 3D Revit-families, met tabellen voor afmetingen, specificaties en commerciële informatie die vernieuwbaar en uit te breiden zijn. Dit doen we voor twee detailniveaus: neutraal (LOD 300-350) en specifiek (LOD 400).

Meer weten over het laten maken van 3D BIM content?

Het creëren van content voor Revit en de uitrol van BIM bij jou als fabrikant of toeleverancier is een integraal onderdeel van onze diensten, waarmee we jou als fabrikant een betere en innovatieve positie in de markt kunnen geven. Wil je meer informatie ontvangen of vrijblijvend advies krijgen? Neem contact met ons op of download onze gratis whitepaper via onderstaande button.

BIM wordt steeds meer de standaard in Nederland. Dit biedt voor jou nieuwe kansen om je producten naast het traditionele bestek, ook als 3D object te positioneren in de BIM projecten van je klanten.

Lees verder, ontdek meer in onze whitepaper!

Gerelateerde producten

Aanvraag formulier

  Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Dhr

  Mevr


  * dit veld is verplicht


   Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Dhr

   Mevr


   * dit veld is verplicht


   Close