Cursus Civil 3D | Survey

Meer informatie Datum Locatie

Sector Infrastructuur
Level Gevorderden
Duur 1 dag

Werk je vaak met AutoCAD Civil 3D? Maar benut je de meetgegevens uit je veldboek nog niet optimaal? Volg dan de Civil 3D gevorderden cursus Survey. In één dag leer je de survey module te ontdekken en de juiste gegevens voor de ontwerpfase voor te bereiden.

  • Vakkundig verwerken van landmeetdata
  • Inrichting en configuratie van workflow
  • Metingen verwerken volgens standaard (NLCS)

Prijs: Op aanvraag

Maak gebruik van subsidie!
Laat je cursus (voor een deel) betalen door je vakorganisatie of de overheid.
Bekijk hier de beschikbare subsidies.

Waarom deze Civil 3D- Survey cursus zo belangrijk is

Na deze gevorderdencursus ben je in staat om survey data vakkundig te verwerken voor een project. Dat geldt voor data uit traditioneel gecodeerde landmeetkundige gegevens, maar ook voor data uit point clouds van een 3D-scanner.

Hoe onze aanpak hierop aansluit
Wij bieden altijd de perfecte mix van theorie en praktijk. We geven je alle handvaten die je nodig hebt om efficiënter te werken. We vinden het erg belangrijk om naar de achterliggende workflow te kijken. Ook verliezen we jouw leerniveau niet uit het oog.

Bij ons kun je rekenen op:

  1. Bevlogen trainers met een bak aan ervaring
  2. Actieve leermethodes
  3. Flexibele cursusvormen
  4. Inspiratie
  5. Plezier
  6. Nazorg

Voor wie is deze cursus?
Deze cursus is voor deelnemers die met meetgegevens van bijvoorbeeld scanners, gps-toestellen en total stations werken. Basiskennis van AutoCAD Civil 3D is noodzakelijk.

Datum in overleg. Neem contact op via het contactformulier. Alvast bedankt.

Oss

Wat je leert in deze cursus
Je ontdekt de software van zowel Civil 3D als Autodesk Recap. Met deze tools kunnen gegevens gefilterd, geselecteerd en voorbereid worden voor gebruik in AutoCAD Civil 3D. In de vertrouwde Civil 3D-omgeving ontdek je diverse onderdelen en instellingen die van belang zijn. Hiermee kan een gecodeerde meting verwerkt worden naar een dwg-tekening.

Deze cursus is alleen Op Maat af te nemen. Dat betekent dat we in overleg met jou kijken welke onderwerpen passen bij jullie workflows. Aan de hand van jullie wensen stellen we een lesprogramma op.

Gerelateerde producten

Schrijf je in voor de cursus