Frees je ook voor de toekomst?


We lopen allemaal tegen dezelfde problemen aan, personeelstekort, lange levertijden, niet voldoende kennis, oude werkmethodieken, overcapaciteit enzovoorts. Wij 'draaien' er niet om heen, Arkance Systems is dé partner voor alle CAM-oplossingen en diensten.

Bij veel bedrijven heerst het gevoel dat ze misschien niet alles uit hun CAM oplossing gebruiken en dat ze best veel geld uitgeven voor een oplossing waar niet alle hooggespannen verwachtingen van zijn uitgekomen. Herken je dat?

  • Maak ik optimaal gebruik van mijn huidige CAM-software?
  • Heb ik werkelijk al die features dagelijks nodig?
  • Verloopt de integratie met mijn CAD-software en/of digitale data vlekkeloos?

We vertellen je graag meer over het gebruik van Autodesk Fusion 360 (eventueel met extensions) en wat het je kan opleveren.

Wat is Autodesk Fusion 360 eigenlijk?

Kort gezegd: Autodesk Fusion 360 brengt engineering, werkvoorbereiding én productie samen in één uniform platform. Autodesk Fusion 360 is een cloud-based 3D modeling, CAD, CAM platform voor productontwerp en productie. Ontwerp en produceer producten zoals jij dat wilt. Bespaar tijd en geld en krijg sneller kwaliteitsonderdelen de deur uit met één simpele workflow!

Met de standaard CAM strategieën binnen Autodesk Fusion 360 heb je een complete toolset binnen handbereik om de meest voorkomende 2.5, 3D en 3+2 bewerkingen uit te voeren. Met de optionele machining extension heb je ook de mogelijkheid om de meeste 3D strategieën met Multi-axis opties uit te voeren.

Fusion 360 Machining Extension

De Autodesk Fusion 360 Machining Extension is een additionele optie die meer geavanceerde CAM-mogelijkheden in Autodesk Fusion 360 beschikbaar stelt, zodat je jouw 5-assige CNC-machines beter kunt benutten en onderdelen van hogere kwaliteit kunt produceren. Welke geavanceerde productietool vallen hieronder? 4- & 5-assig simultaan, optimalisatie van gereedschapsbanen, procesautomatisering en part inspection.

Arkance Systems denkt graag met jou mee! Wij hebben de kennis én specialisatie in huis om jou zo goed mogelijk te adviseren. Wist je dat wij jou o.a. kunnen ondersteunen bij:

  • Training
  • Implementatie van de software
  • Op maat gemaakte Postprocessoren
  • Leveren van de juiste CAM-oplossing

De oplossingen van Arkance Systems zijn altijd flexibel, schaalbaar én betaalbaar.  Bij ons kun je er zeker van zijn dat onze aanbiedingen en diensten zijn afgestemd op jouw behoeften. 

Wil je meer hierover weten? Neem contact op met Benoit Rousseau, onze CAM Sales Adviseur of Ralph Renes, onze CAM specialist met jarenlange praktijkervaring!    Bel +31(0)318 582 500, Benoit of Ralph gaan graag persoonlijk in gesprek met jou.

Je kan ook gewoon het contactformulier hier rechts gebruiken en we bellen je zo snel mogelijk terug.