Fijne feestdagen en een succesvol 2024!


Stem mee en steun een goed doel!

2024 was een fantastisch jaar. ARKANCE/Arkance Systems is uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat en de grootste Platinum Partner van Autodesk. Daar zijn we natuurlijk erg trots op! We zijn hierdoor in staat om jou niet alleen in Nederland, maar ook internationaal beter te helpen in de vakgebieden Bouw, Infra en Maakindustrie. Uiteraard doen we dat precies zoals je dat van ons gewend bent: met veel aandacht voor mens, proces en technologie.

Kortom, ook in 2024 staan we weer graag voor je klaar: we maken er samen een mooi jaar van!

Namens alle medewerkers van ARKANCE:
fijne feestdagen en een succesvol 2024!

Stem mee voor jouw goede doel!

Elk jaar in december krijgen onze medewerkers en bezoekers de gelegenheid te kiezen uit een aantal goede doelen waarvan wij vinden dat deze een financieel steuntje in de rug verdienen. Door het steunen van goede doelen levert Arkance Systems een directe bijdrage aan een betere maatschappij.

Ook dit jaar we hebben we weer €1.500 ter beschikking om te verdelen onder goede doelen die aansluiten bij onze diensten en producten. Ze zetten zich niet alleen allemaal in voor een betere toekomst voor mens en milieu, maar doen dat op een manier die volledig binnen onze visie valt: positieve verandering middels mens, proces en techniek.

Waar de goede doelen voor staan

Clean Air Task Force

Clean Air Task Force (CATF) is een pragmatische, niet-ideologische groep belangenbehartigers met gedurfde ideeën om klimaatverandering aan te pakken . CATF stimuleert veranderingen in technologieën en beleid, die nodig zijn om tegen een betaalbare prijs te komen tot een emissievrije, energie-intensieve planet.

ARKANCE/Arkance Systems houdt zich dagelijks bezig met het toepassen van nieuwe technologieën en gedurfde ideeën. Dit initiatief past dat toe voor het beter leefbaar maken van onze kostbare planeet. Voor nu en in de toekomst.

Mentelity Foundation/Re-Abled

In Nederland leven ruim 10.000 kinderen en jong volwassenen met een lichamelijke uitdaging. Door slechte protheses of ortheses komen zij vaak in een sociaal isolement. Mentelity Foundation/ Re-Abled faciliteren betere begeleiding, de juiste protheses of ortheses en helpen iedereen het maximale uit zichzelf te halen.

ARKANCE/Arkance Systems levert software en diensten waarmee prothesen en hulpmiddelen ontworpen en geproduceerd kunnen worden. De vaardigheden van onze klanten en bijdrage van dit initiatief zorgt voor blije snoetjes.

Stichting Leergeld

300.000 kinderen leven in Nederland in armoede en missen regelmatig aansluiting op school. Stichting Leergeld laat kinderen meedoen! Ze bieden hen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

ARKANCE/Arkance Systems weet als geen ander wat de kracht van kennis en het belang van een goede opleiding is. Dat start bij een goede en fijne schooltijd. Dit initiatief ondersteunt schoolgaande kinderen die het minder breed hebben.