Holixa


Wij ontwerpen applicaties en plug-ins om de functionaliteiten van jouw software te verbeteren en verrijken, zodat ze perfect passen bij jouw wensen en behoeften.

Maak Revit krachtiger met Holixa T4R


Wat zou je ervan vinden als je meer tijd krijgt om creatief na te denken over ontwerpen en minder tijd nodig hebt in het visualiseren van jouw ontwerp in Autodesk Revit?

Om het ontwerpen in een BIM-model te versnellen, hebben we een reeks add-ons om van Autodesk Revit een snelle én gebruiksvriendelijke tool maken om mee te werken.

Voordelen van Holixa T4R

  • Handige beheertools die je tot 50% tijd besparen voor opzoekingen, filteringen en andere beheeracties van objecten in het ontwerp.
  • Productiviteitstools die het aantal kliks drastisch reduceren met een tijdswinst tot wel 80%.
  • BIM efficiëntie tools die je helpen om ontwerpen nog correcter en vollediger op te bouwen.

Holixa T4R

Wij hebben experts in heel Europa die een portfolio van oplossingen ontwikkelden, afgestemd op de behoeften en eisen van de klanten. Op basis van verlanglijstjes van onze Revit-gebruikers ontwierpen we verschillende add-ons om Revit op te waarderen tot een gebruiksvriendelijke tool om mee te werken.

We verzamelen al deze intellectuele eigendom in een uniek aanbod, Holixa T4R, om ontwerpers en BIM Managers te helpen bij het verminderen van hun werklast en het uitbreiden van de kracht van Revit.

Holixa T4R is een verzameling hulpmiddelen die ontwikkeld zijn bovenop de marktleidende ontwerpsoftware Autodesk Revit.

Belangrijkste voordelen:

  • Meer tijdswinst
  • Sneller en efficiënter werken
  • Maak consistentere tekeningen

Holixa Tools


Ontdek ons assortiment Holixa Tools om het gebruik van uw CAD-, CAM- en BIM-software te vereenvoudigen.