Installatie

Wij installeren je software en richten deze optimaal in.

Wij bieden jou graag ondersteuning bij de installatie en inrichting van CAD-software. Onze specialisten weten ervoor te zorgen dat jij snel aan de slag kan met jouw project! Wil je als nieuwe gebruiker het wiel niet opnieuw uitvinden, maar direct starten met de juiste configuratie? Of als bestaande gebruiker direct beginnen zonder rompslomp van instellingen of ‘dingen die niet meer werken’? Wij hebben veel ervaring met het inrichten en configureren van CAD omgevingen.

 • Snel en probleemloos aan de slag met nieuwe CAD software
 • Geen zorgen over instellingen of ‘dingen die niet meer werken’
 • Advies en instructie gericht op jouw bedrijfsspecifieke situatie

Het begint ná de installatie

CAD software wordt steeds complexer, ook al lijkt de installatie ‘plug en play’ en redelijk eenvoudig. Door een goede configuratie van jouw CAD omgeving kun je tekenwerk efficiënter uitvoeren en veel kosten besparen. Er zijn tegenwoordig een breed scala aan mogelijkheden. Het is voor een tekenaar echter bijna ondoenlijk om zich zó ver in de software te verdiepen. Zeker omdat het inrichten van een CAD omgeving in principe een éénmalige actie is. Daarnaast hebben we een tool waarbij we software automatisch van alle benodigde instellingen voorzien en de installatietijd aanzienlijk wordt verkort. Ook kunnen we alles uitrollen buiten werktijd, wanneer men de volgende dag aan de slag wilt staat alles netjes klaar!

Snel en efficiënt

Zelf het wiel uitvinden is zonder meer de beste manier om veel te leren over het instellen en configureren van AutoCAD. Bent u echter tekenaar en wilt u snel en op een efficiënte wijze starten met tekenen, dan doet u er verstandig aan om uw CAD omgeving door een specialist te laten configureren. Deze stemt de software optimaal af op uw tekeningen en werksituatie. De ervaring leert dat het ‘zelf proberen’ vaak veel meer tijd in beslag neemt dan de implementatie snel en efficiënt door een specialist te laten verzorgen. Onze doelstelling is om u meer rendement te laten halen uit uw CAD software door uw CAD omgeving direct optimaal in te richten. Zie het als een piano: om deze goed te laten klinken zal de pianostemmer eerst zijn werk moeten doen.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze diensten? Of kunnen we je op een andere manier verder helpen? Bijvoorbeeld met het digitaliseren van jullie interne processen of meer informatie over beschikbare software of tools. Neem dan contact met ons op!

void

Gerelateerde producten

Aanvraag formulier

  Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Dhr

  Mevr


  * dit veld is verplicht


   Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Dhr

   Mevr


   * dit veld is verplicht


   Close