Gemeente Capelle a/d IJssel


31.03.2022

Tevreden over InfraCAD, InfraCAD Map én de service

Yücel Özmen, teamleider ingenieursbureau, Gemeente Capelle aan den IJssel

KLIC-meldingen

“Wij zochten een tool om KLIC-meldingen snel en eenvoudig te kunnen importeren in onze projecten. Een extern adviesbureau raadde ons InfraCAD Map aan, waarna we in gesprek zijn gegaan met Arkance Systems. We hebben één licentie aangeschaft, specifiek voor het verwerken van KLIC-meldingen, waar we een jaar naar volle tevredenheid mee hebben gewerkt.”

In een intercity

“Toen we na dat jaar van ons oude tekenpakket wilden overstappen op AutoCAD en een NLCS-applicatie , heeft Peter van Houwelingen ons de meerwaarde van InfraCAD laten zien. Na die eerste bijeenkomst was duidelijk dat we goed zaten. InfraCAD is van alle gemakken voorzien, er is heel goed over nagedacht. Het tekenen met NLCS-objecten, de NLCS-vertaling, het geautomatiseerd tekenen van kantopsluitingen, genereren van een legenda, het verwerken van foto’s: wat mij betreft is het volmaakt. Intussen hebben we, naast 15 licenties voor AutoCAD, 11 licenties voor InfraCAD. Het voelt alsof we in een intercity zitten, waar anderen nog in een stoptrein rijden.”

‘De service van Arkance Systems: daar wordt je gelukkig van.’

Yücel Özmen, Gemeente Capelle aan den IJssel

Waardevolle input

“Aanvankelijk had ik het meeste contact met Peter binnen Arkance Systems. Dat bleek de directeur van Oss te zijn. Dat zag ik later pas toen ik zijn visitekaartje kreeg. Gaandeweg kreeg ik ook contact met anderen en ze waren allemaal even behulpzaam. Dat is misschien wel de grootste kracht van Arkance Systems: iedere medewerker is bereikbaar en reageert snel. Het is een hecht team van mensen die je allemaal verder willen helpen, en op- en aanmerkingen zien als input om hun eigen producten en diensten beter te maken. Die service, daar wordt je als organisatie gelukkig van. Als je zó te werk gaat, ben je goed bezig.”

Meer weten over InfraCAD, InfraCAD Map of InfraCAD CE?

Bekijk het volledige aanbod van de InfraCAD Suite en werk binnenkort ook met de beste NLCS-applicatie van Nederland.