Kwaliteitsborging & standaarden


We zien dat modellen van steeds hogere kwaliteit moeten zijn, terwijl de druk tegelijkertijd ook toeneemt. Meer kwaliteit, in minder tijd dus. De uitdaging waar vele partijen vandaag de dag mee worstelen.

De wet kwaliteitsborging voor de bouw

Het werken volgens de BIM standaarden (NL-SfB, Basis ILS , ILS O&E), de komst van de Wet Kwaliteitsborging, het Bouwbesluit  waaraan voldaan moet worden. Best een karwei om alles op orde te hebben, niet? Met de juiste tools en werkwijze wordt het echter een stuk makkelijker! Wij nemen jullie graag mee in de mogelijkheden.

Automatiseer controles op jullie modellen

Het controleren van modellen op (kwaliteit)standaarden gebeurt veelal nog handmatig of visueel. Om verdergaand te automatiseren en daarmee veel tijd en energie te besparen, bieden wij de modelchecker DAQS aan. Verifieer gemakkelijk informatie uit jullie (Revit)modellen en krijg op een dashboard in één opslag de kwaliteit inzichtelijk.

Het oplossen van de issues? Ook dit gaat ineens een stuk sneller met onze oplossing! Nieuwsgierig? Bekijk de mogelijkheden.

 Jullie partner in validatie-vraagstukken

Behoefte om BIM contractstukken te ontwikkelen om zo structuur aan te brengen in jullie samenwerking met partners? Grip krijgen op informatie en data middels het werken conform de ISO 19650? Ready zijn voor de Wet Kwaliteitsborging?

Onze consultants weten de theorie te vertalen naar jullie praktijk. Wij brengen het validatieproces in kaart, kijken waar verbeterpunten liggen, maken een plan en gaan vervolgens samen met jullie aan de slag.

Voldoen aan het bouwbesluit? Wij maken het makkelijk.

De SmartBouwbesluit tool maakt het voor architecten en ingenieurs gemakkelijk om het in Revit gemaakte ontwerp te toetsen op Bouwbesluitregels. Binnenkort ook op basis van de nieuwe NEN-EN 17037.

Sneller jouw ontwerp toetsen aan het Bouwbesluit? Leer SmartBouwbesluit in te zetten in je projecten (o.a. NEN 2057) en vereenvoudig de overstap naar de nieuwe daglichtnorm!

Digitale transformatie


De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. Om succesvol te blijven bevinden vele organisaties zich dan ook middenin de digitale transitie. Het begeleiden van bedrijven in het digitaliseren staat hoog op onze agenda.