Laat jouw Revit content maken!


Het bouwen van kwalitatieve en effectieve Revit content is een vak apart en dat is precies waar wij jou mee kunnen helpen!

Ben jij fabrikant, importeur of groothandel van bouw- en installatieproducten? Dan biedt het feit dat veel van jouw klanten hun projecten in BIM uitvoeren, mogelijkheden om je producten als 3D object aan te bieden in een Revit Family.

Dit kan niet alleen nuttig zijn voor BIM projecten, maar ook in onderlinge afspraken (protocollen, ILS, Uitvoeringsplannen), standaardisatie (NL-RS, CIBSE, COBie) en samenwerking in de cloud.

Het biedt voor jouw bedrijf nieuwe kansen om je producten naast het traditionele bestek dus ook als 3D object te positioneren in de BIM projecten van je klanten.

Arkance Systems kan je van dienst zijn en helpen hiermee nieuwe commerciële kansen te benutten! Wij zijn reeds vanaf de begindagen van BIM actief bij jullie klanten om hen te begeleiden in de digitale transitie van 2D naar 3D en uiteindelijk naar BIM. Wij horen van onze klanten dat de commerciële waarde van een goede Revit family groot is; zij krijgen positieve feedback van hùn klanten!

Maar het bouwen van kwalitatieve en effectieve Revit content is een vak apart en dat is precies waar Arkance Systems jou mee kan helpen!

Voorbeelden van content die we voor jou kunnen maken: