Leren op afstand


Digitaal werken is tegenwoordig niet meer weg te denken. We raken steeds meer gewend aan het op afstand werken, maar het is ook mogelijk om op afstand een training te volgen.

Digitaal werken is tegenwoordig niet meer weg te denken. We raken steeds meer gewend aan het op afstand werken, maar het is ook mogelijk om op afstand een training te volgen. Bij Itannex kan je kiezen uit twee vormen: Virtual Classroom en Blended training. Deze trainingen zijn locatieonafhankelijk te volgen. Wij leggen je graag uit hoe het werkt.

Virtual Classroom is een opleidingsvorm waarbij je volledig op afstand een training in groepsverband volgt. Je volgt de training online en je bent in contact met je trainer en cursisten via een video- en chatverbinding.
Blended training is een opleidingsvorm waarbij je e-learning en Virtual Classroom combineert. Je begint met zelfstudie via onze Arkance Systems academy, waarna je aansluitend interactieve  en klassikale lessen volgt samen met de trainer en cursisten.

Wat is het verschil tussen Virtual Classroom en Blended training?

We geven je een voorbeeld: bij een Revit basis training volg je bij Virtual Classroom 5 losse online groepslessen van 1 dag. Volg je een Revit basis blended training, dan begin je eerst met zelfstudie via e-learning via ons studieplatform Itannex academy en eindig je met 2 dagen online training via Virtual Classroom. Bekijk in onderstaande afbeelding hoe dit eruit ziet.

Het voordeel van blended training is dat je als cursist flexibeler bent met het starten en volgen van je training, maar daarvoor wordt wel zelfdiscipline verwacht. Het aantal e-learning uren en lessen verschillen per training. Op dit moment is blended training beschikbaar voor de volgende trainingen:

  • Revit basis structure
  • Revit families architecture/structure
  • Versneld modelleren met Dynamo
  • Revit MEP basis
  • AutoCAD basis