Maak van data een waardevolle bron van inzicht!


Maak van ruwe data een bron van waardevolle inzichten en verbeter je projectresultaten met onze oplossingen!

Projectdata dashboarding

Wanneer je samenwerkt in een project met verschillende teams en disciplines zijn er altijd risico’s aanwezig. Maar wat zijn nu de grootste uitdagingen waar je regelmatig mee te maken hebt?
Kostenoverschrijdingen, vertragingen en het niet goed beheren van kwaliteit en veiligheid zijn veelvoorkomende pijnpunten die een project flink kunnen verstoren.

Zie je een patroon in deze pijnpunten? En nog belangrijker, heb je al maatregelen genomen om ze aan te pakken?
Lees verder hoe je dit kunt aanpakken en zorg voor een effectievere en efficiëntere uitvoering van je projecten!

Breng je projecten naar een nog hoger niveau

Wist je dat er een krachtige combinatie bestaat die jouw projecten én resultaten naar een hoger niveau tillen? Lees hoe de Autodesk Construction Cloud, Insights en Microsoft Power BI verschillende mogelijkheden en voordelen hierin bieden:

  • Data leesbaar maken: Data en de daaruit voortkomende inzichten worden gepresenteerd op een boeiende en begrijpelijke manier. Geen ongrijpbare data, geen droge cijfers meer, maar heldere diagrammen, kleurrijke visualisaties en duidelijke patronen die direct tot de verbeelding spreken.
  • Geïntegreerde connectiviteit: Dankzij de naadloze integratie tussen Power BI en de Autodesk Construction Cloud krijg je eenvoudig toegang tot al je projectgegevens binnen één platform. Hierdoor kun je strategische beslissingen nemen op basis van feitelijke en kwalitatieve informatie, waardoor je projecten efficiënter kunt beheren en beter kunt samenwerken.
  • Efficiënt projectbeheer: Efficiëntie en effectiviteit staat centraal in onze aanpak. Door gebruik te maken van de data-analysemogelijkheden van de Autodesk Construction Cloud in combinatie met Power BI, krijgt het team een actueel én realtime overzicht van de voortgang, risico’s en prestaties. Dit stelt je in staat om weloverwogen beslissingen te nemen, wat leidt tot een verbeterde projectefficiëntie en een versterkte samenwerking binnen het team.
  • Voorspellende inzichten: Deze oplossing biedt ook voorspellende inzichten door middel van geavanceerde analyses en patroonherkenning. Hierdoor kun je anticiperen op toekomstige uitdagingen en kansen, waardoor je proactief kunt handelen en het succes van je project kunt vergroten.

“Wat wij zien wordt 70% beter onthouden, dan wat we lezen of horen”

Download de ‘gratis’ whitepaper over de Autodesk Construction Cloud

Bekijk hoe je met de Autodesk Construction Cloud al veel data kunt verzamelen en hier een beter inzicht in kan krijgen op een makkelijke manier. Reduceer fouten in je project en verminder de faalkosten.
Download de whitepaper hieronder.


    Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ga met ons in gesprek!

    Ben je er klaar voor om jouw projecten –en resultaten naar een hoger niveau te tillen? Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van projectdata dashboarding voor workflows en maak van de beschikbare data een waardevolle bron van inzicht!

    Wil je weten hoe? We geven je graag meer informatie!