ARKANCE neemt VinZero over


01.06.2023

ARKANCE neemt VinZero over en verdubbelt in omvang 

Je kent Arkance Systems vooral in Nederland maar we hebben meerdere divisies in Europa die allemaal onderdeel zijn van het overkoepelende ARKANCE. Er is belangrijk nieuws: ARKANCE wordt een wereldspeler in digitalisatie met de grootste acquisitie in haar geschiedenis! 

ARKANCE is een dochteronderneming van het 100 jaar oude Franse familiebedrijf Monnoyeur en heeft het internationale VinZero en haar merken A2K Technologies, A2K Cloud, Cadline, Capricot Technologies en U.S. CAD overgenomen. De nieuw tot stand gekomen, wereldwijde organisatie specialiseert zich in de digitalisatie en digitale transformatie van bedrijven in de bouw, infra en maakindustrie.  

ARKANCE heeft nu de omvang om geavanceerde oplossingen te ontwikkelen, de vaardigheden om deze op te leveren en voorop te lopen bij actuele trends op het gebied van digitalisatie.”, aldus Gregoire Arranz, CEO van ARKANCE. 


  • Werken bij Arkance Systems Met design en technologie maken we de wereld beter en mooier Dagelijks dragen we met ons team van professionals, young professionals en studenten hieraan bij. Onze softwareoplossingen en -diensten helpen onze klanten bij de digitale overgang van projecten. We zetten ons in van ontwikkeling tot ontwerp en van uitvoering tot beheer.  Samen met een divers…