Product Design & Manufacturing Collection

De Autodesk Product Design & Manufacturing Collection is een complete en geïntegreerde set professionele toepassingen. Deze biedt iedereen – van concept tot en met productie – toegang tot gedeelde tools om een productontwikkelingsproces te stroomlijnen. Stap binnen in de wereld van Industrie 4.0!

 • Maak hoogwaardige productontwerpen en productiesysteemlay-outs
 • Breid productmogelijkheden uit en voorkom fouten
 • Koppel je team en je gegevens: van ontwerp tot en met productie

De Product Design & Manufacturing Collection

De Product Design & Manufacturing (PD&M) Collection van Autodesk is een compleet pakket aan CAD-oplossingen voor de maakindustrie. Het geeft je alle handvaten om de ontwikkeling van je producten soepel te laten verlopen, van concept tot productie.Met de PD&M Collection maak je:

 • Producten met behulp van tools voor ontwerp en engineering, zoals Autodesk Inventor en AutoCAD.
 • Kwalitatief hoogwaardige producten met behulp van professionele tools.
 • Grote stappen om een voorsprong te hebben in het veranderende productielandschap.

Wat kan de PD&M Collection voor jou betekenen?

 • Het helpt je de snelheid én nauwkeurigheid van je offertes verbeteren. Door productconfiguraties te automatiseren, ben je in staat om snel oplossingen te leveren die aan de specifieke behoeften van jouw klant voldoen.
 • Begin eenvoudig met produceren. Door je ontwerpen effectief te communiceren aan je collega’s in productie, vermijd je last-minute problemen en bespaar je geld.
 • Creëer een gegevensstroom die niet onderbroken wordt. Eén digitaal model, compleet van begin tot het eind, houdt automatisch veranderingen bij.
 • Lever en installeer zonder verrassingen. Mogelijk problemen identificeer je van te voren, zodat je op tijd levert en klanten tevreden houdt.

Waaruit bestaat de PD&M Collectie?

De PD&M Collection bestaat zoals gezegd uit diverse softwareprogramma’s die je helpen om complete trajecten van productontwerp te beheren en stroomlijnen. Denk hierbij aan 3D ontwerpen, simulaties, visualisatie en gegevensbeheer.De PD&M Collection bevat de volgende software:

De PD&M Collection heeft voor het indelen van fabrieksruimtes, gegevensbeheer en andere productie- en ontwerpsoftware ook gespecialiseerde tools.

CAD & CAM

De PD&M Collection is geschikt voor zowel Computer Aided Design (CAD), Computer Aided Manufacturing (CAM) als Computer Aided Engineering (CAE). Je hebt een grote verzameling aan software voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Stel je selectie samen

Abonnement

Gerelateerde producten

Jouw selectie

Stel je selectie samen

Curcussen

Diensten

Offerte aanvragen

  Software aanvraag

  Terug

  Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Dhr

  Mevr


  * dit veld is verplicht

  Close