ReCap Pro

Met ReCap Pro genereer en manipuleer je eenvoudig 3D-pointclouds en -modellen vanuit laserscandata en foto’s. De software zet de ruwe data om naar het point cloud-bestandsformaat, zodat je het meteen in AutoCAD, Revit, Civil 3D of een ander ontwerpapplicatie kunt inlezen. Recap Pro is onderdeel van de AEC Collection.

 • Je krijgt binnen enkele minuten een schaalbare 3D-puntenwolk. Hierna ben je in staat om de gegevens van de puntenwolk te meten, markeren en te communiceren.
 • ReCap 360 Pro is er ook voor mobiel. Zo kun je de werkelijkheid op élk moment vastleggen.
 • Met de automatische opschoontool verwijder je makkelijk ongewenste objecten uit puntenwolken
 • Binnen het pro abonnement zit ook ReCap Photo. Met ReCap Photo kun je lucht- en objectfoto’s converteren naar 3D-modellen.

Start een project op basis van een orthofoto

Recap pro stelt u in staat een project te starten op basis van een orthofoto – het resultaat of de naam van een 3D-scan – om u tijd te besparen en u hoeft niet te reproduceren of te digitaliseren de bestaande in CAD-software zoals AutoCAD Civil 3D, Autodesk Revit of Autodesk Inventor

Hoe werken puntenwolken?

Met 3D-scannen kunt u gebouwen en fabrieken vastleggen. Oppervlakken, machines en objecten kunnen eenvoudig worden vastgelegd door ze om te zetten in puntenwolken. Voer snelle bewerkingen uit op de beschikbare puntenwolken, zoals filteren, meten of bijsnijden. Als je meerdere producten van Autodesk gebruikt, zoals AutoCAD, Inventor Pro of Navisworks, schaf dan de voordelige Autodesk PDM Collection-softwarebundel aan.

Stel je selectie samen

Abonnement

Diensten

100
100

Gerelateerde producten

Jouw selectie

Stel je selectie samen

Curcussen

Diensten

Offerte aanvragen

  Software aanvraag

  Terug

  Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Dhr

  Mevr


  * dit veld is verplicht

  Close