AutoCAD Revit LT Suite

Werk je met AutoCAD, maar wil je met BIM werken? In de AutoCAD Revit LT Suite vind je zowel AutoCAD LT als Revit LT. Dat is niet alleen voordelig, maar ook erg praktisch als je wil overstappen van 2D-CAD naar 3D-BIM.

 • AutoCAD LT en Revit LT in één voordelige bundel
 • Professionele bouwkundige CAD-tekeningen en BIM-modellen maken
 • Soepel overstappen van 2D naar 3D-BIM

AutoCAD Revit LT Suite is dé 2D en 3D tekenbundel

De AutoCAD Revit LT Suite is ontworpen voor architecten, ontwerpers en tekenaars die 2D tekeningen maken en willen overstappen naar BIM. AutoCAD Revit LT Suite biedt de intuïtieve 3D BIM tools van Autodesk Revit LT, aangevuld met de bekende tekentools van AutoCAD LT. Met de geïntegreerde leermiddelende en de gebruiksvriendelijke interface maak je de overgang naar BIM.

Waarom AutoCAD Revit LT Suite?

 • Je werkt efficiënter met een enkel, gecoördineerd model. Gebruikers kunnen tegelijk aan het ontwerp op de documentatie ervan werken. Autodesk Revit LT voert automatisch handelingen uit binnen het documentatieproces. Hierdoor waarborg je de kwaliteit, is de coördinatie rond je tekeningen eenduidiger en reduceer je het aantal fouten.
 • Je ontwerpt en visualiseert in 3D. Je kunt je ontwerpen continu virtueel bekijken, waardoor je beter inzicht krijgt in het gebouw én je jouw ideeën beter kunt communiceren aan je opdrachtgever.
 • Je kunt fotorealistische renderings maken in de Cloud. Je kunt je design rechtstreeks in de Cloud renderen, vanuit de gebruikersvriendelijke Revit LT-interface. Als resultaat hiervan creëer je fotorealistische visualisaties, zonder dat je pc traag wordt.
 • Je kunt ontwerpen uitwisselen in DWG- of RVT-bestandsformaat. Met behulp van Autodesk collaboration applicaties is het uitwisselen van data kinderspel.

Autodesk AutoCAD Revit LT Suite kopen?

Autodesk AutoCAD Revit LT Suite is verkrijgbaar als abonnement met de looptijd van één jaar of drie jaar en als single-user (standalone). Benieuwd naar de prijzen van de diverse mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan of bestel de licentie direct in onze webshop. Wilt u persoonlijk advies over de juiste keuze voor u? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 088-8720000 of neem contact met ons op. Ook beschikbaar als AutoCAD for Mac licentie, speciaal voor uw Apple systeem. Een Revit LT Suite-abonnement is geschikt voor één persoon. Om de licentie te activeren, heb je internet nodig. Hierna kun je tot 30 dagen offline werken. Na de 30 dagen moet je weer verbinding maken met het internet om je licentie te verifiëren. Tegen de tijd dat je Revit LT Suite abonnement bijna afloopt, nemen wij contact met je op om je de keuze te geven om het abonnement te verlengen of stop te zetten. De keuze hiervan is altijd aan jou.

Combinatie tussen AutoCAD LT en Revit LT.

Geoptimaliseerde tools AutoCAD LT

 • De tool traceren helpt je bij het beoordelen en plaatsen van feedback, zonder dat je hiervoor aanpassingen aan de tekening hoeft te doen.
 • Met deze tool tel je blokken of geometrie op een geautomatiseerde manier. De uitkomst kun je vervolgens exporteren naar een dynamische tabel, waardoor je de kans op fouten aanzienlijk verkleint.
 • Hiermee stuur je gecontroleerde kopieën van je tekeningen naar je collega’s, zodat zij er altijd veilig bij kunnen.
 • Verbinding met Autodesk Docs. De CAD-tekenbladen uit AutoCAD LT zijn te publiceren als PDF in Autodesk Docs.
 • Zwevende vensters. Je kunt de tekenvensters om meerdere beeldschermen weergeven, zonder dat je AutoCAD LT dubbel hoeft te openen.

Geoptimaliseerde tools Revit LT

 • Taps toelopende muren. Het was soms lastig om muurprofielen die hellend of taps toelopen te modelleren. Met Revit LT krijg je meer controle over het modelleren van deze muren.
 • Ingebouwde PDF-export. Met de ingebouwde PDF-export exporteer je PDF bestanden eenvoudig naar zowel weeraven als bladen vanuit Revit. Je kunt de naamgevingregels aanpassen in de batch.
 • Verbeterde connectie. Je profiteert van een verbeterde connectie tussen Revit en andere software.

Stel je selectie samen

Abonnement

Diensten

100
100

Gerelateerde producten

Jouw selectie

Stel je selectie samen

Curcussen

Diensten

Offerte aanvragen

  Software aanvraag

  Terug

  Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Dhr

  Mevr


  * dit veld is verplicht

  Close