Toont alle 11 resultaten

Out Of Stock

SmartRevit PRO

 900,00 1.200,00

SmartRevit PRO is een ontwikkelde BIM werkmethodiek en bevat diverse tools, een standaard template en een bibliotheek met ruim 500 3D componenten. Jouw Revit project volgens BIM normen uitvoeren? Koop SmartRevit PRO en het zal stukken makkelijker en sneller gaan.

Out Of Stock

Smart Revit LT

 250,00

SmartRevit LT is de SmartRevit bibliotheek met over 500 standaard componenten. Maak het werken in Revit gemakkelijker en sneller dankzij de SmartRevit bibliotheek. De bibliotheek is geschikt voor Revit 2016 en hoger. Ook geschikt voor Revit LT!

Out Of Stock

Smart Documentation

 1.200,00 1.560,00

Revit add-on voor snelle, nauwkeurige en hoogwaardige documentatie van bouwprojecten.

Out Of Stock

Wood Framing Suite

 2.856,00 3.708,00

Voor alle houten prefab ontwerpers en bouwers die in Revit hun wanden, daken, vloeren of complete gebouwen in HSB, CLT, SIPS of LOG willen ontwerpen, uitvoeren en produceren is onze Woodframing Suite oplossing ontwikkelt.

Frame razendsnel elementen vanuit een Revit model zonder opnieuw te beginnen en genereer automatisch elementtekeningen, stuklijsten, zaaglijsten of zelfs CNC bestanden om je werkvoorbereiding en productie enorm te versnellen met veel minder fouten.”

De Wood Framing Suite bevat verschillende tools om moeiteloos ontwerpen te maken voor houtskeletbouw in Revit.

Out Of Stock

Metal Framing Suite

 2.856,00 3.708,00

De Metal Framing Suite bevat verschillende tools om moeiteloos ontwerpen te maken voor staalconstructies in Revit. Hiermee modelleer je tien keer sneller complete stalen vloeren, daken en wanden. Werkplaatstekeningen worden gegenereerd met één druk op de knop. De Metal Framing Suite is onmisbaar voor iedereen die met staalconstructies in Revit werkt!

Smart Browser – BIM Manager

 876,00 1.140,00

De Smart Browser bundel voor BIM managers bevat software waarmee je Revit families en de bijbehorende eigenschappen beheert. Je kan hiermee snel en gemakkelijk Revit families vinden, beoordelen, invoegen of nieuw toevoegen. Ook wordt het voor je erg makkelijk om elementen te vinden en isoleren in bestaande of gelinkte Revit modellen. Met de tools kun je parameters zowel binnen een project als in de bibliotheek beheren. Daarnaast voer je snel  kwaliteitscontroles uit; dit verbetert analyses en zorgt voor de juiste materiele resultaten. De Smart Browser bundel is een geweldige oplossing voor BIM Managers!

Out Of Stock

Precast Concrete

 1.500,00 1.956,00

We hebben speciaal voor iedereen die met betonconstructies in Revit werkt de Precast Concrete Suite: deze bundel bevat verschillende tools om het werken en documenteren van de prefab betonconstructies zo efficiënt mogelijk te maken. Het detailleren en documenteren gaat hiermee heel snel en bijna met één druk op de knop. Ideaal voor constructeurs en betonfabrikanten! De Precast Concrete Suite is bedoeld om het hele proces voor prefab onderdelen in Revit te ondersteunen. Plaatsen van ankers, merknummer meegeven, wanden opsplitsen en tekeningen genereren.

Out Of Stock

Smart Connections

 876,00 1.140,00

Smart Connections zorgt voor het automatisch modelleren van fase LOD400 in Revit. Deze tool kan direct specifieke intelligente details toevoegen aan de elementen, zoals hijsvoorzieningen, aansluitdetails, ankers, voegbuizen etc. Als constructief engineer bespaar je hiermee vele uren per project. Laad je families in het project, definieer regels en voeg met enkele klikken details toe aan honderden elementen in het project.

Out Of Stock

MEP Hangers

 876,00 1.140,00

MEP Hangers is dé BIM software voor snelle en nauwkeurige indelingen van beugels en dragers. Deze tool maakt het mogelijk om snel en moeiteloos beugels toe te voegen in je Revit model bij buizen, leidingen, pijpen en kabelgoten. Ideaal voor HVAC engineers, sprinkler engineers en BIM managers!

Out Of Stock

Cut Opening

 984,00 1.284,00

Cut Opening maakt sparingen wanneer buizen, leidingen, pijpen en kabelgoten doorkruisen met wanden, vloeren, plafonds en daken. Met Cut Opening heb je de mogelijk om zelf de vorm van de sparing instellen of sparingen achteraf veranderen/verwijderen.

Cursus Smart Documentation

Versneld tekeningen genereren voor de Revit modelleur!

  • Bespaar aanzienlijk veel tijd met tekeningen en maatvoering genereren
  • Minder kans op fouten
  • Je werk wordt leuker en gemakkelijker
  • De cursus is inclusief de benodigde software

Prijs bedrijfscursus €3000,- ex. btw