Summerschool is here again!


Zonnebril op, frisje, ijsje... en achterover hangen maar. Tijdens de zomervakantie leer jij alles over AutoCAD en Revit.

Kennis in sneltreinvaart!

Heb je altijd al AutoCAD of Revit, in een week willen leren? Grijp dan nu je kans! Tijdens de zomervakantie bieden we een aantal cursusdata aan waar je in 4 lessen de basis leert. Uiteraard is de kwaliteit niet minder, alleen de frequentie waarin je de lessen volgt is hoger. Je bent dus sneller klaar! De inhoud van de summerschool-cursussen zijn overigens identiek aan het reguliere traject.

Waarom de zomer ideaal is

Door het jaar heen, is het vaak druk, heel druk. Zo druk zelfs dat het voor sommigen bijna niet te doen is om 4 weken lang én te werken én te leren. En dan is het zomer… en dan is het stil, heel stil. Iedereen met vakantie… en jij hebt alle tijd. Dát is het moment waarop jij toe moet slaan: boek die summerschool-cursus! En voordat iedereen terug is, ben jij een skill (of meerdere) rijker!

Wat we je aanbieden

We hebben twee basiscursussen die erg populair zijn in onze drie vakgebieden: bouw, infra en maakindustrie. Je ziet ze hieronder. Klik op de cursus van je keuze en kies de datum met bijbehorende locatie. Wij zorgen dan dat je tijdens de zomervakantie, als iedereen op het strand ligt te grillen, jij in ons klaslokaal zit te chillen.

Wát?! Te warm in zo’n hok? Nee hoor! Onze cursuslocaties zijn voorzien van verfrissende airco’s, koelkasten gevuld met koud water en frisdrank én er komt zelfs een lekker ijsje voorbij! En voor de lunch wordt ook gezorgd: de lekkerste broodjes van Nederland krijg je bij ons!

Kies hier je cursus!