Supportdeskcontract

Ondersteuning voor Autodesk, AGA-tools en andere software

Door een professioneel supportdeskteam krijg je ondersteuning op de momenten wanneer jij het nodig hebt. Ervaar je moeilijkheden in de software, werkt het niet naar toebehoren of kom je er gewoonweg niet uit? Dan helpt het team je graag weer op weg en geven je het juiste duwtje in de rug!  

Hoe?

Met een supportdeskcontract krijg je toegang tot het klantenportaal. Hier kan je een ticket indienen met je vraagstuk waarbij je binnen 1 dag geholpen wordt, maar je kan natuurlijk ook gewoon de telefoon pakken!

 • Een contract wat geldig is voor gehele vestiging  
 • Op werkdagen beschikbaar vanaf 08:30 – 12:30 en vanaf 13:00 – 17:00 uur 
 • Hoog kennisniveau van Autodesk software 
 • Maak 24/7 gebruik van ons klantenportaal, inclusief Nederlandstalige kennisbank! 
 • Indien nodig kijken we graag via een live verbinding met je mee 

“Wist je dat meer dan 92% van de gebruikers onze ondersteuning beoordelen met een uitstekend!”

Varianten 

Heb je maar een keer in de zoveel tijd support nodig dan is ondersteuning op aanvraag een goede optie, maar verwachten jij en je collega’s meerdere vraagstukken te hebben in een jaar en willen hier zonder gedoe gebruik van kunnen maken dan zijn één van de contracten een goede maar ook voordelige keuze! Bekijk de verschillende contracten.

Eerlijk en transparant

Met een contract betaal je jaarlijks een vast bedrag waardoor jij en al je collega’s vervolgens recht hebben op support van Arkance en snel geholpen kunt worden. 

Complexe vraagstukken?

Soms zijn de vraagstukken zo complex en omvangrijk waardoor een andere expertise nodig is. Hiervoor hebben we andere mogelijkheden zoals een training of een dag(en) consultancy. Hierover word je van op de hoogte gesteld en worden mogelijke vervolgstappen besproken.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze diensten? Of kunnen we je op een andere manier verder helpen? Bijvoorbeeld met het digitaliseren van jullie interne processen of met extra capaciteit in de tekenkamer? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hieronder de mogelijkheden van één van onze supportdeskcontracten.

Support tabel

Interesse in een van onze supportcontracten? Vul hiernaast het aanvraagformulier in en geef in de opmerking aan of je een basic of een premium supportcontract wil aanvragen.

Gerelateerde producten

Aanvraag formulier

  Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Dhr

  Mevr


  * dit veld is verplicht


   Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Dhr

   Mevr


   * dit veld is verplicht


   Close