Uitslag Goede Doelen 2023


Jullie hebben massaal gestemd. Fantastisch!

Net voor Kerstmis 2023 hebben we onze medewerkers en klanten opgeroepen om te stemmen op een van de drie goede doelen waar Arkance Systems een financiële bijdrage aan wil leveren. In totaal doneert Arkance Systems €1.500 en jullie hebben ons (zoals voorgaande jaren) niet teleurgesteld! Er is massaal gestemd: 826 keer maar liefst. Een daverend succes!

Namens alle medewerkers van Arkance Systems
BEDANKT!

En dan nu de uitslag!

Goede doelPercentage stemmenBedrag
Stichting Leergeld54,4%ontvangt€816,00
Mentelity Foundation/Re-Abled 32,0%ontvangt€480,00
Clean Air Task Force13,6%ontvangt€204,00
Totaal100%€1500,00

De bedragen zullen door ons spoedig aan de betreffende organisaties worden overgemaakt.

Waar de goede doelen ook alweer voor staan

Clean Air Task Force

Clean Air Task Force (CATF) is een pragmatische, niet-ideologische groep belangenbehartigers met gedurfde ideeën om klimaatverandering aan te pakken . CATF stimuleert veranderingen in technologieën en beleid, die nodig zijn om tegen een betaalbare prijs te komen tot een emissievrije, energie-intensieve planet.

Arkance Systems houdt zich dagelijks bezig met het toepassen van nieuwe technologieën en gedurfde ideeën. Dit initiatief past dat toe voor het beter leefbaar maken van onze kostbare planeet. Voor nu en in de toekomst.

Mentelity Foundation/Re-Abled

In Nederland leven ruim 10.000 kinderen en jong volwassenen met een lichamelijke uitdaging. Door slechte protheses of ortheses komen zij vaak in een sociaal isolement. Mentelity Foundation/ Re-Abled faciliteren betere begeleiding, de juiste protheses of ortheses en helpen iedereen het maximale uit zichzelf te halen.

Arkance Systems levert software en diensten waarmee prothesen en hulpmiddelen ontworpen en geproduceerd kunnen worden. De vaardigheden van onze klanten en bijdrage van dit initiatief zorgt voor blije snoetjes.

Stichting Leergeld

300.000 kinderen leven in Nederland in armoede en missen regelmatig aansluiting op school. Stichting Leergeld laat kinderen meedoen! Ze bieden hen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Arkance Systems weet als geen ander wat de kracht van kennis en het belang van een goede opleiding is. Dat start bij een goede en fijne schooltijd. Dit initiatief ondersteunt schoolgaande kinderen die het minder breed hebben.