Vault Office

Met Vault Office vereenvoudig je de samenwerking met niet-CAD-gebruikers. De integratie met Microsoft maakt het namelijk voor iedereen mogelijk om ontwerpbestanden te bekijken, rapporten te creëren en te communiceren met het projectteam. Heel praktische software dus!

 • Integratie met Microsoft Office
 • Werkt alleen in combinatie met Vault Workgroup of Vault Professional

Autodesk Vault Office is geïntegreerd in Microsoft Office. Werk samen met ingenieursteams op één centrale locatie, ook al bent u zelf geen ingenieur. Maak gebruik van de document check-in en check-out. Beheer uw Office data, inclusief documenten, spreadsheets en presentaties en verzamel uw bestanden op één centrale locatie. Alle versies worden bewaard dus er gaat nooit informatie verloren!

Vault Office kan alleen gebruikt worden samen met Vault Workgroup of Vault Professional.

Bekijk hier een video van de mogelijkheden van Autodesk Vault.

Stel je selectie samen

Abonnement

Versnel de productontwikkeling met Vault

Zoek en hergebruik gegevens snel zodat je niet steeds opnieuw hoeft te beginnen voor niet-CAD-documenten. Verminder verspilling en stroomlijn je productgegevens met intelligente zoekmogelijkheden.

Verbeter de interne en externe samenwerking

Beheer de toegangs- en bewerkingsrechten van gebruikers op basis van hun rollen en projecten. Deel gegevens met klanten, productieleveranciers en ontwerpaannemers. Breng werkgroepen van diverse locaties met elkaar in contact.

Gerelateerde producten

Jouw selectie

Stel je selectie samen

Curcussen

Diensten

Offerte aanvragen

  Software aanvraag

  Terug

  Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Dhr

  Mevr


  * dit veld is verplicht

  Close