Vault PLM

Autodesk Vault PLM is in twee situaties ideaal: als meerdere interne afdelingen moeten samenwerken én als het beheer van de productlevenscyclus belangrijk is. Deze software combineert namelijk de programma’s Vault Professional en Fusion Lifecycle.

 • Beheer van processen en gegevens
 • Controle tijdens de productlevenscyclus
 • Datauitwisseling met verschillende bedrijfssystemen
 • Beter en sneller uitbrengen van producten op de markt

Zo zorgt Vault PLM voor een betere samenwerking en productlevenscyclus

Vault PLM brengt Vault Professional en Fusion Lifecycle samen. Hierdoor zorgt de software ervoor dat een bedrijfsbrede samenwerking soepel verloopt en de productlevenscyclus onder controle blijft.

Met Vault PLM kun je gegevens en processen eenvoudig beheren. Zélfs als deze data gekoppeld zijn aan andere bedrijfssystemen. Bovendien kun je de productlevenscyclus beter beheren, waardoor je ook het product zelf kunt verbeteren. Daarnaast – en dat is heel fijn – helpt Vault PLM je met een snellere time-to-market.

 • Productgegevens beheren
  Met gecentraliseerd gegevensbeheer kun je ontwerpen hergebruiken, revisies bijhouden, fouten minimaliseren en de productiviteit een boost geven.
 • Nieuwe productontwikkeling
  Met VaultPLM configureer je sjablonen voor projecten en standaardiseer je phase-gate-mijlpalen en taken (per productreeks, rol of taak).
 • Beheer van stuklijst
  Stuklijstgegevens kun je met de hele organisatie beheren, visualiseren en delen.
 • Wijzigingsbeheer
  De software stelt je in staat om technische wijzigingsverzoeken en wijzigingsopdrachten bij te houden, te versturen en goed te keuren.
 • Kwaliteitsmanagement
  Je kunt kwaliteitsworkflows automatiseren, technische wijzigingen volgen en statistieken analyseren.
 • Samenwerking met leveranciers
  Voor het beheer van offertes, inkoopopdrachten en leveranciers blijf je 24/7 in contact met je toeleveringsketen, overal ter wereld.

Over Vault Professional

Vault Professional is productgegevensbeheersoftware die je helpt om de productiviteit te verbeteren. Alle projectleden werken namelijk vanuit één centrale bron. Met als resultaat: een betere samenwerking, minder fouten en een aanzienlijke tijdbesparing.

Over Fusion Lifecycle

Fusion Lifecylce betekent: cloudbeheer van de productlevenscyclus. Het helpt vooral om de product- en projectontwikkelingsprocessen soepel te laten verlopen. Tegelijkertijd draagt het bij aan een betere samenwerking op het gebied van modellen, tekeningen, stuklijsten en niet-CAD-gegevens.

Stel je selectie samen

Abonnement

Gerelateerde producten

Jouw selectie

Stel je selectie samen

Curcussen

Diensten

Offerte aanvragen

  Software aanvraag

  Terug

  Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Dhr

  Mevr


  * dit veld is verplicht

  Close