De kernkwaliteiten van onze cursussen


Waar staan wij voor met onze cursussen?

Het bijbenen van een snel veranderende markt vergt andere of verbeterde skills. Denk aan trends als digitalisering, BIM, robotisering en automatisering. Het éénmalig aanleren van bepaalde software is vaak niet voldoende. Het is belangrijk je kennis bij te houden en je processen slimmer in te richten.  

Waar kun je bij ons op rekenen?

Al ruim 25 jaar begeleiden we individuele cursisten, afdelingen en organisaties in de ontwikkeling die nodig is. Dit doen we met veel enthousiasme en betrokkenheid vanuit onze expertise in de Bouw, Infra en Maakindustrie. We bieden je een compleet aanbod van cursussen, opleidingen, workshops, proeflessen en adviesmogelijkheden. Graag helpen we je antwoord te krijgen bij jouw vraagstukken.

Bij onze cursussen kun je altijd rekenen op:

waarden-cursussen

1. Bevlogen trainers met een bak ervaring

Onze  trainers hebben stuk voor stuk ervaring  uit het vak;  onderhouden deze praktijkervaring regelmatig en kennen de markt hierdoor goed. Ze zullen er altijd alles aan doen om jou te helpen bij je leerdoelen zodat je het beste uit jezelf naar boven kan halen

2. Actieve leermethodes

We geloven in leren door het zelf te doen. Bij onze cursussen ga je naast een stukje theorie altijd zelf aan de slag. Onze oefeningen  sluiten dan ook perfect aan op  het werkveld. We kennen de processen van onze klanten; hierdoor kijken we altijd verder dan alleen de basisfunctionaliteiten van een softwarepakket

3. Flexibele cursusvormen

Wil je thuis vanaf de bank een cursus volgen of liever in een leslokaal? Kies de cursusvorm die het best bij je past. We hebben in Nederland als eerste Autodesk reseller vormen als Virtual Classroom en Hybrid Classroom verweven in ons aanbod.

4. Inspiratie

Wat zijn technische trends in de markt? Welke ontwikkelingen zijn er bij Autodesk? Onze  trainers volgen deze ontwikkeling op de voet en inspireren en adviseren je graag tijdens een cursus. Ook worden onze cursussen regelmatig ge-update naar de nieuwste mogelijkheden.

5. Plezier

Een cursusdag moet vooral ook leuk zijn. Toegankelijk, fijne sfeer en sparren met elkaar vinden wij belangrijke peilers. Je doet het samen!

6. Nazorg

Ook na het volgen van een cursus blijven we je graag ondersteunen om je doelen te behalen en je werkzaamheden zorgeloos uit te kunnen voeren. Support, begeleiding, terugkomdagen, kennisdagen  en vervolg cursussen behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Welke cursusvorm past het beste bij jou? Bekijk onze verschillende cursusvormen en beslis welke cursus het beste is voor je of jullie bedrijf.