Over Arkance Systems


We helpen organisaties die de kansen van digitale transformatie optimaal willen benutten. Dat doen we waar mens, proces en technologie elkaar raken. Daar hebben de resultaten immers de meeste impact.

Over Ons


Over Arkance Systems Nederland
Geschiedenis
Onderdeel van Arkance

Vacatures

Contact

Telefoon: +31(0)88 872 00 00
E-mail: info.nl@arkance-systems.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K: 08159263
IBAN: NL73BNPA0227740092
BIC: BNPANL2AXXX


Arkance Systems Nederland

Wij helpen je om kansen van de digitale transformatie optimaal te benutten. Hiervoor inspireren we jou en je collega’s, transformeren we processen en laten we technologie optimaal tot haar recht komen. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar, zodat onze wereldwijde kennis, inzichten en ervaring tot concrete oplossingen leiden en jij de kansen van de digitale transformatie daadwerkelijk kunt benutten. Zo geven we samen vorm aan de toekomst. Wij werken op punt waar mens, proces en technologie elkaar raken. Daar hebben de resultaten immers de meeste impact.

Mens

Voor de digitale transformatie is de rol van de mens cruciaal. Wij bieden jullie de kennis, vaardigheden en inspiratie die jullie nodig hebben voor een succesvolle transformatie. Samen maken wij het verschil

Proces

Wie zijn processen op orde heeft, kan makkelijker inspelen op de veranderende klantvraag. Wij helpen jullie om processen zo te digitaliseren dat jullie flexibel, efficiënt en slagvaardig met jullie klanten kunnen meebewegen. Daarmee geven we digitale transformatie een duurzaam karakter.

Technologie

Waar nieuwe technologie ontstaat, onstaan nieuwe kansen. Wie de kansen op tijd ziet én op de juiste manier benut, neemt al snel een voorsprong op de rest. Daarom volgen wij de digitalisering op de voet en gebruiken we onze kennis, inzichten en ervaring om technologie op de juiste manier in te zetten. Zo maken we van vernieuwing.. verbetering.

Geschiedenis

Arkance Systems Nederland is ontstaan uit de overname van Itannex, Greenock en CAD Accent door Arkance. Itannex focuste zich op de bouwsector, Greenock op de industriesector en CAD Accent op de infrastructuursector. Door onze kennis en krachten te bundelen, kunnen wij diverse doelgroepen helpen bij hun digitalisering. Dit doen we met behulp van (maatwerk)oplossingen, software, hardware, cursussen en diensten. Wij werken onder andere samen met architecten, bouwbedrijven, advies- en ingenieursbureaus, overheidsinstanties en fabrikanten.

Onderdeel van Arkance

Arkance Systems maakt deel uit van het Franse Arkance. Met een compleet portfolio van hardware, software en diensten ondersteunen we organisaties in de bouw, infrastructuur en industrie bij de digitale transformatie naar CAD, BIM en Industry 4.0. We hebben de ambitie om binnen vier jaar een Europese topspeler te zijn. Momenteel zijn we in Europa gevestigd in: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Polen, Tsjechië, Slowakije, Finland, Litouwen, Turkije en Hongarije.