Over Arkance Systems


Wij helpen organisaties om te starten met de digitale transformatie, én deze te optimaliseren. Dat doen we door mens, proces en technologie met elkaar te verenigen. Volledig op jou afgestemd met software, hardware, cursussen en diensten.

Over Ons


Over Arkance Systems Nederland
Geschiedenis
Onderdeel van Arkance

Producten en diensten
Vacatures

Contact

Telefoon: +31(0)88 872 00 00
E-mail: info.nl@arkance-systems.com

Bedrijfsgegevens
Arkance Systems Netherlands
K.v.K: 08159263
IBAN: NL73BNPA0227740092
BIC: BNPANL2AXXX


Arkance Systems Nederland

Wij helpen je om kansen van de digitale transformatie optimaal te benutten. Hiervoor inspireren we jou en je collega’s, transformeren we processen en laten we technologie optimaal tot haar recht komen. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar, zodat onze wereldwijde kennis, inzichten en ervaring tot concrete oplossingen leiden en jij de kansen van de digitale transformatie daadwerkelijk kunt benutten. Zo geven we samen vorm aan de toekomst. Wij werken op een punt waar mens, proces en technologie elkaar raken. Daar hebben de resultaten immers de meeste impact.

Mens

Voor de digitale transformatie is de rol van de mens cruciaal. Wij bieden jullie de kennis, vaardigheden en inspiratie die jullie nodig hebben voor een succesvolle transformatie. Samen maken wij het verschil

Proces

Wie zijn processen op orde heeft, kan makkelijker inspelen op de veranderende klantvraag. Wij helpen jullie om processen zo te digitaliseren dat jullie flexibel, efficiënt en slagvaardig met jullie klanten kunnen meebewegen. Daarmee geven we digitale transformatie een duurzaam karakter.

Technologie

Waar nieuwe technologie ontstaat, onstaan nieuwe kansen. Wie de kansen op tijd ziet én op de juiste manier benut, neemt al snel een voorsprong op de rest. Daarom volgen wij de digitalisering op de voet en gebruiken we onze kennis, inzichten en ervaring om technologie op de juiste manier in te zetten. Zo maken we van vernieuwing.. verbetering.

Ons verhaal

Arkance Systems is een dochteronderneming van de Franse groep Monnoyeur, een B2B-dienstengroep voor de bouw, industrie en landbouw, opgericht in 1906.
Arkance Systems werd opgericht in 2018 met de visie om de toonaangevende partner voor digitalisering te worden voor de bouw- en productiesector. Vandaag de dag is Arkance Systems, dankzij haar Partner to Build Smarter-strategie, een toonaangevende wereldwijde dienstverlener voor haar doelsectoren.
De oplossingenportfolio van Arkance Systems bestaat uit een netwerk van technologiepartners van wereldklasse met eigen interne IP- en softwareontwikkelingscapaciteiten, integratie, training en professionele diensten, waaronder Sustainability & Digital Advisory Services.
Met de ambitie om oplossingen van wereldklasse te bieden aan alle klanten, waar ze zich ook bevinden, en een strategie gericht op lokale ondersteuning en levering, helpt Arkance Systems haar klanten bij het ontwerpen, bouwen en oplossen van de uitdagingen van morgen. De ARKANCE-mantra;
‘Laten we de manier waarop we samenwerken verbeteren om een betere wereld te bouwen’.

Met meer dan 1300 medewerkers verspreid over 50 kantoren wereldwijd en in 32 talen is Arkance Systems trots ‘s werelds grootste leverancier van software voor de doelsectoren en heeft het een uitgebreid en ervaren professional services team dat meer dan 40.000 klanten wereldwijd bedient.

Arkance Systems Nederland

Arkance Systems Nederland is ontstaan uit de overname van Itannex, Greenock en CAD Accent door Arkance. Itannex focuste zich op de bouwsector, Greenock op de maakindustrie en CAD Accent op de infrastructuursector. Door onze kennis en krachten te bundelen, kunnen wij diverse doelgroepen helpen bij hun digitale transformatie. Dit doen we met behulp van (maatwerk)oplossingen, software, hardware en cursussen.

Arkance Systems Nederland zit gevestigd in Almelo, Oss en Veenendaal.

Producten en diensten

Software

We zijn Autodesk Platinum-partner en bieden een breed assortiment aan software voor de bouw, infra en maakindustrie. Denk hierbij de bekende applicaties als AutoCAD, Revit en Inventor. Wil jij specifieke werkzaamheden automatiseren en software op maat? Geen probleem. Dan maakt Holixa, onze software-ontwikkeldivisie dat voor je, op maat!

Cursussen

Vaak zien we dat klanten het lastig vinden om te beginnen met ontwikkelen. Want welke cursus past nou het best? Hoe kan ik beter samenwerken? En wat is mijn niveau eigenlijk? Wij bieden je een compleet aanbod van cursussen. Dit doen we al 25 jaar met veel enthousiasme en betrokkenheid vanuit onze expertise in de bouw, infra en maakindustrie. Samen vinden we het antwoord op jouw vraagstukken.

Diensten

Bij het optimaal implementeren van CAD- en BIM-software komt veel kijken. Vooral het organiseren van processen en het delen van data is daarbij cruciaal. Met deskundig advies en goede ondersteuning zorgen we ervoor dat de implementatie vloeiend verloopt en jij optimaal profiteert. We helpen o.a. met consultancy, projectondersteuning of het ontwikkelen van Revit content.

Hardware

Naast ons ruime software- en dienstenaanbod, leveren wij ook alle producten voor de tekenkamer. Van hardware tot plotters. We zijn totaal-leverancier en hebben de ervaring en kennis om je het beste advies te geven op productniveau. Daarnaast hebben we een hardware-testkamer waar je zelf de hardware kunt testen.