Software


Om efficiënter, beter en plezieriger te kunnen werken, is de juiste software een vereiste: applicaties die ontwikkeld zijn voor jouw vakgebied, met gereedschappen die je helpen bij je dagelijkse werkzaamheden. Dat is wat wij je bieden.

De juiste software voor jouw werkproces


Als Autodesk Platinum-partner bieden we een breed assortiment aan software voor de bouw, infra en maakindustrie, die volledig ingericht zijn op jouw werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan wereldwijd bekende applicaties zoals AutoCAD, Revit, en Inventor, waarmee miljoenen professionals dagelijks succesvol aan projecten werken. En wil je specifieke werkzaamheden laten automatiseren? Dan maakt Holixa, onze software-ontwikkeldivisie dat voor je, op maat!

Welke software voor jou geschikt is?


Dat is zeker niet altijd eenvoudig. Welke werkzaamheden wil je gaan verrichten, werk je alleen of in een team, hoe zien jouw werkprocessen er uit en wat wil je in de toekomst? Allemaal vragen, waarvan de antwoorden bepalen, welke oplossing voor jou het meest geschikt is. Wil je dit graag zelf onderzoeken? Maak dan gebruik van onze Software Keuzehulp. Twijfel je nog steeds? Bel ons dan gerust: +31 (0)88 872 0000. We helpen je graag!

Bouw

Totaal oplossingen voor de bouw en architectuur. Gemaakt voor Building Information Modeling (BIM).
Infrastructuur

Maak infrastructurele projecten voorspelbaar en verminder de risico’s met behulp van BIM.
Maakindustrie

Productlevenscyclus, digital twin, generatief ontwerp: betreed het tijdperk van Industrie 4.0.
Holixa

Ontdek Holixa oplossingen en plug-ins die zijn ontworpen voor eenvoudiger gebruik van CAD- en BIM-software.