Holixa software


Bekijk de verschillende Holixa & Agacad tooling.

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 5 van 5 totaal
Holixa T4I

Holixa T4I (Tools For Inventor) is een add-on voor Autodesk Inventor om je productiviteit te verhogen door routinetaken in elke fase van het ontwerpproces te automatiseren en te vereenvoudigen, van de eerste schets tot de publicatie van de voltooide documentatie. Betere samenwerking door gebruik van correcte gegevens Productiviteit en efficiëntie verhogen Tools die bijna 80% van je tijd besparen De tools zijn eenvoudig te gebruiken in de vertrouwde Inventor-omgeving. Technische ondersteuning wanneer nodig Download Holixa T4I nu gratis en ontdek de voordelen. Probeer onze proefversie 30 dagen.
Holixa SMS Start

Holixa Site Management is het alles-in-één platform voor gegevensuitwisseling en locatie bewaking dat alle cruciale projectgegevens voor voortgang en oplevering in één overzicht samenbrengt. Dit resulteert in minder onderbrekingen en meer zichtbaarheid om mogelijke vertragingen of onvoorziene kosten te verminderen. Belangrijkste voordelen van Holixa SMS: De communicatie en samenwerking tussen verschillende belanghebbenden verbeteren Up-to-date blijven en het situationeel bewustzijn binnen het project verbeteren Beter begrip van de ontwerpen door eenvoudige en intuïtieve visualisatie Kwalitatieve en kwantitatieve site monitoring Snelle identificatie van afwijkingen, voor snelle besluitvorming
Holixa T4R

Wat zou je ervan vinden als je meer tijd krijgt om creatief na te denken over ontwerpen en minder tijd nodig hebt in het visualiseren van jouw ontwerp in Autodesk Revit? Voordelen van Holixa T4R Handige beheertools die je tot 50% tijd besparen voor opzoekingen, filteringen en andere beheeracties van objecten in het ontwerp. Productiviteitstools die het aantal kliks drastisch reduceren met een tijdswinst tot wel 80%. BIM efficiëntie tools die je helpen om nauwkeuriger te modelleren. Gratis voor bestaande of nieuwe Revit gebruikers bij Arkance Systems.
Holixa Publisher4VLT

Holixa Publisher4VLT is een waardevolle toevoeging (Add-on) op Autodesk Vault Professional waarmee tot 15% bespaard wordt op Engineering. Met deze toevoeging kunnen Engineers zich concentreren op de creatieve hoofdtaken en wordt het administratieve strafwerk gereduceerd. Bespaar tijd op tijdrovende, handmatige deelprocessen. Converteer en publiceer eenvoudig tekeningen naar PDF, DFX, SAT en STEP. Zet de juiste bestandsformaten klaar om gekoppeld te worden aan artikelen in ERP.
Wood Framing Suite

Voor alle houten prefab ontwerpers en bouwers die in Revit hun wanden, daken, vloeren of complete gebouwen in HSB, CLT, SIPS of LOG willen ontwerpen, uitvoeren en produceren is onze Woodframing Suite oplossing ontwikkelt. Frame razendsnel elementen vanuit een Revit model zonder opnieuw te beginnen en genereer automatisch elementtekeningen, stuklijsten, zaaglijsten of zelfs CNC bestanden om je werkvoorbereiding en productie enorm te versnellen met veel minder fouten." De Wood Framing Suite bevat verschillende tools om moeiteloos ontwerpen te maken voor houtskeletbouw in Revit.