Holixa SMS Start

Holixa Site Management is het alles-in-één platform voor gegevensuitwisseling en locatie bewaking dat alle cruciale projectgegevens voor voortgang en oplevering in één overzicht samenbrengt. Dit resulteert in minder onderbrekingen en meer zichtbaarheid om mogelijke vertragingen of onvoorziene kosten te verminderen.

Belangrijkste voordelen van Holixa SMS:

 • De communicatie en samenwerking tussen verschillende belanghebbenden verbeteren
 • Up-to-date blijven en het situationeel bewustzijn binnen het project verbeteren
 • Beter begrip van de ontwerpen door eenvoudige en intuïtieve visualisatie
 • Kwalitatieve en kwantitatieve site monitoring
 • Snelle identificatie van afwijkingen, voor snelle besluitvorming

Verbind iedereen op de bouwplaats met het project

Stroomlijn je bouwproject met het Starterpack. Verbind alle betrokkenen door niet alleen te zorgen voor bestandsbeheer van de cruciale gegevens die moeten worden uitgewisseld, maar ook voor de nodige gebruiksvriendelijke hulpmiddelen. De achtergrondkaarten bieden een niveau van begrijpelijkheid dat ongeëvenaard is wanneer het aankomt op het positioneren van de ontwerpen of het voor de eerste keer begrijpen van een gebied. Bekijk modellen en tekeningen eenvoudig rechtstreeks op de kaart, aangezien Site Management verschillende bestandsformaten ondersteunt, waaronder LandXML, DWG, DGN, DXF en IFC. Voeg publiek beschikbare WMS- en WMTS-kaarten of je eigen dronebeelden van de locatie toe om het situationeel bewustzijn te vergroten.

Toegang tot validatietools op elk moment en op elk apparaat

Holixa Site Management gaat verder dan visualisatie. Inspecteer metagegevens, voer metingen uit en open met één muisklik een weergave en krijg een uitgebreid inzicht in het gebied. Dwars- en lengtedoorsneden, plattegronden, volumeberekeningen en geologische gegevens; communiceer effectief via modellen, taken en weergaven. Alle informatie die nodig is voor modellen en het vastleggen van de werkelijkheid is geconsolideerd in ons platform, waardoor het eenvoudig is om de voortgang op te volgen en bij te houden.

Holixa_Site_Mgmt

Onze uitbreidingen

Starterpack wordt aangevuld met een verscheidenheid aan extensies en integraties.

 • GeoView – Foto’s opslaan en beheren met bijvoorbeeld ingesloten coördinaten en richting.
 • PointScene – Voer volumeberekeningen uit op basis van puntenwolkgegevens.
 • Gebruik – Volg de CO2-uitstoot van je wagenpark en draag zo bij aan inspanningen op het gebied van duurzaamheid.
 • Productiviteit – Verkrijg gedetailleerde informatie over vlootwerkzaamheden en cycli op de bouwplaats.
 • Machinebesturing – Naadloos ontwerpmodellen leveren aan machinebesturingssystemen.

 

Meer informatie over onze extensies en integraties vindt je op het tabblad Details…

 

Maak je selectie:

Abonnement

Uitbreiden en integreren met extenties

Het starterpack kan worden aangevuld met een verscheidenheid aan extensies.

holixa-sms-extention
Utilization and Productivity Extensions bieden een visualisatie van de dagelijkse werkzaamheden op locatie, zodat jij de leiding kunt nemen met gegevens gestuurde besluitvorming en je je kunt richten op gebieden die voor verbetering vatbaar zijn. Door de operationele gegevens te koppelen aan productieresultaten, leveren we inzichten in projectstatus en efficiëntie voor brandstofverbruik, cycli en CO2-uitstoot.

Machine Control extension is de oplossing om je wagenpark te beheren. Het maakt de synchronisatie mogelijk van gegevens van en naar machines die zijn uitgerust met machinebesturingssystemen van Novatron, Topcon en/of Trimble. De voordelen van het gebruik van Machine Control extension zijn tijdsbesparing, kostenbesparing en een kleinere ecologische voetafdruk. Deze voordelen worden behaald door gebruik te maken van één bronbestand (LandXML) dat via cloudverbindingen wordt gedeeld met verschillende systemen. Je hoeft niet meer te reizen of afzonderlijk naar elke machine te gaan met een USB-stick. Optimale bewaking van je werklocatie en de zekerheid dat alle operators met een actuele versie van het ontwerp werken.

Verzamel je puntenwolken en orthofoto’s van jouw bouwplaats? Dit is waar deintegratie met Pointscene om de hoek komt kijken. Orthofoto’s kunnen gebruikt worden in elk platform dat de WMS / WMTS kaartlagen ondersteunt en combineren puntenwolken met modelinformatie in één omgeving. Reageer met vertrouwen op onverwachte veranderingen, sla up-to-date orthofoto’s en puntenwolken op voor directe toegang tot de projectvoortgang en nauwkeurige volumeberekeningen.

Niets wordt zo vaak gebruikt als (360) foto’s om snel verslag te doen van een situatie of een probleem. Geoview helpt je om deze foto’s op een gestructureerde en gegeorefereerde manier te verzamelen en te gebruiken. Je bent geen tijd meer kwijt met het zoeken naar foto’s, want ze worden gepubliceerd op locatie, inclusief oriëntatie.

Gerelateerde producten

Jouw selectie

Stel je selectie samen

Curcussen

Diensten

Offerte aanvragen

  Software aanvraag

  Terug

  Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Dhr

  Mevr


  * dit veld is verplicht

  Close