Bouw


Als specialist in de bouw, architectuur of installatietechniek weet jij als geen ander dat moderne bouwprocessen niet meer kunnen zonder BIM en virtuele modellen. Dat vraagt wel om bouwkundige applicaties en clouddiensten waarmee je alle innovaties op dit gebied optimaal kunt benutten. Wij adviseren je hierin.

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 12 van 31 totaal
Civil 3D

Civil 3D is krachtige software voor de civiele techniek. Verwerk landmeetkundige data, ontwerp wegen, rioleringen, taluds en volumeobjecten. Beschik over ontwerp- en documentatiefuncties voor 2D- en 3D-data en BIM. Civil 3D biedt je voor elke fase van uw project de juiste gereedschappen. Ontwerpen o.b.v. 3D Digitaal Terrein Model (DTM). Divers: wegontwerp, grondwerk, kabels en leidingen GPS-meetdata inlezen naar een tekening. Werken met GIS data zoals SHP bestanden. Uitwisselen met Microstation DGN bestanden.
AEC Collection

De AEC Collection is dé totaaloplossing voor CAD- en BIM-software voor de bouw en infra. Beschik over alle software die je nodig hebt voor de realisatie van bouwkundige en civiele projecten tijdens alle fasen: concept, ontwerp, planning, uitvoering en onderhoud. Alle software voor bouw, architectuur, engineering en infrastructuur in één totaaloplossing. BIM-ready: werk volgens de BIM-werkmethodiek en bouw virtueel Naadloze uitwisseling tussen software én bouwpartners
Revit

Revit is dé BIM-ontwerpapplicatie voor architecten, bouwbedrijven, aannemers, adviesbureaus, installateurs en fabrikanten. Maar ook in tal van andere branches wordt Revit toegepast, zoals de infrastructuur en de civiele techniek. Wil je werken volgend de BIM-methode? Dan is Revit de beste applicatie die er te krijgen is, nu én in de toekomst. Intuïtief en compromisloos ontwerpen in BIM Werken met intelligente, informatiedragende bouwelementen Snel aanpassingen maken met parametrische objecten Samenwerken vanuit één dynamisch model Interoperabiliteit met IFC4
AutoCAD – including specialized toolsets

AutoCAD is dé betrouwbare oplossing is voor professionele 2D- en 3D-ontwerpers en -CAD-tekenaars. Vele miljoenen professionals in de architectuur, bouw, infrastructuur, maakindustrie en tal van andere industrieën maken elke dag technische tekeningen waarmee elk project gemaakt kan worden: snel, accuraat en duidelijk. Ontwerpen in 2D en 3D, snel en precies DWG-bestandsformaat: uitwisselbaar met vrijwel alle CAD-software Koppeling met brancheapplicaties en ERP-pakketten mogelijk Inclusief industriespecifieke toolsets Inclusief AutoCAD Web en Mobile
Takeoff

Binnen de module Takeoff kan je hoeveelheden bepalen vanuit 2D en vanuit 3D bestanden. Dit kan helpen om je werkproces te optimaliseren, maar óók vooral versnellen. Takeoff biedt de volgende functionaliteiten : Alle functionaliteiten van Autodesk Docs Nauwkeurige schattingen (van toepassing in elke bouwfase) QTO's (kwaliteitsafnames) voor één of meerdere projecten Deadlines halen en daarvoor (snel) schattingen/berekeningen maken (conform een classificatie) Hoeveelheden efficiënt vergelijken Efficiënt ramingen uitvoeren Efficiëntere georganiseerde 2D takeoff proces Gekoppelde 2D en 3D kwantificeringsworkflows
SmartRevit PRO

SmartRevit PRO is een ontwikkelde BIM werkmethodiek en bevat diverse tools, een standaard template en een bibliotheek met ruim 500 3D componenten. Jouw Revit project volgens BIM normen uitvoeren? Koop SmartRevit PRO en het zal stukken makkelijker en sneller gaan.
Holixa T4R

Wat zou je ervan vinden als je meer tijd krijgt om creatief na te denken over ontwerpen en minder tijd nodig hebt in het visualiseren van jouw ontwerp in Autodesk Revit? Voordelen van Holixa T4R Handige beheertools die je tot 50% tijd besparen voor opzoekingen, filteringen en andere beheeracties van objecten in het ontwerp. Productiviteitstools die het aantal kliks drastisch reduceren met een tijdswinst tot wel 80%. BIM efficiëntie tools die je helpen om nauwkeuriger te modelleren. Gratis voor bestaande of nieuwe Revit gebruikers bij Arkance Systems.
Build – Unlimited

Autodesk Build is de oplossing voor projectmanagement en samenwerkingen en zorgt ervoor dat vanuit één plek de informatie beschikbaar is voor in de fabriek, bouwplaats en beheer & onderhoud. Krijg controle én inzicht in je projecten!
Smart Revit LT

SmartRevit LT is de SmartRevit bibliotheek met over 500 standaard componenten. Maak het werken in Revit gemakkelijker en sneller dankzij de SmartRevit bibliotheek. De bibliotheek is geschikt voor Revit 2016 en hoger. Ook geschikt voor Revit LT!
AutoCAD LT

Als je ontwerper of tekenaar bent en een kosteneffectieve 2D CAD-ontwerpapplicatie zoekt, zit je hier goed. Met AutoCAD LT maak je namelijk nauwkeurige technische tekeningen voor praktisch elk vakgebied: van bouw en infra tot en met de (maak)industrie. Krachtige functionaliteit voor 2D-ontwerptekeningen en documentatie Volwaardig DWG-formaat Uitwisselbaar met vrijwel alle CAD-softwareprogramma’s Gebruiksvriendelijke interface Aantrekkelijk voor startende bedrijven
Smart Bouwbesluit

Met de Smart Bouwbesluit oplossing kunnen bouwkundig tekenaars en architecten gemakkelijk en snel hun Revit model toetsen op de Bouwbesluit regels. Maak met enkele klikken op de knop gebruiksoppervlakte-, daglicht- en spuitventilatieberekeningen. Verkort je projecttijd en ga slimmer om met het bouwbesluit.
Navisworks Simulate

Gebruik de evaluatie- en coördinatiesoftware van Navisworks om de levering van BIM-projecten (Building Information Modeling) te verbeteren. Visualiseer en verenig ontwerp- en constructiegegevens in één enkel federatief model. Identificeer collisie- en interferentieproblemen en los deze vóór aanvang van de bouw op, om on-site en bij rework tijd te besparen. Zorg er met de integratie van Navisworks-meldingen in de Autodesk Construction Cloud voor dat projectteams samenwerken en in verbinding blijven.