Bouw


Als specialist in de bouw, architectuur of installatietechniek weet jij als geen ander dat moderne bouwprocessen niet meer kunnen zonder BIM en virtuele modellen. Dat vraagt wel om bouwkundige applicaties en clouddiensten waarmee je alle innovaties op dit gebied optimaal kunt benutten. Wij adviseren je hierin.

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 12 van 22 totaal
Revit

Revit is dé BIM-ontwerpapplicatie voor architecten, bouwbedrijven, aannemers, adviesbureaus, installateurs en fabrikanten. Maar ook in tal van andere branches wordt Revit toegepast, zoals de infrastructuur en de civiele techniek. Wil je werken volgend de BIM-methode? Dan is Revit de beste applicatie die er te krijgen is, nu én in de toekomst. Intuïtief en compromisloos ontwerpen in BIM Werken met intelligente, informatiedragende bouwelementen Snel aanpassingen maken met parametrische objecten Samenwerken vanuit één dynamisch model Interoperabiliteit met IFC4
AEC Collection

De AEC Collection is dé totaaloplossing voor CAD- en BIM-software voor de bouw en infra. Beschik over alle software die je nodig hebt voor de realisatie van bouwkundige en civiele projecten tijdens alle fasen: concept, ontwerp, planning, uitvoering en onderhoud. Alle software voor bouw, architectuur, engineering en infrastructuur in één totaaloplossing. BIM-ready: werk volgens de BIM-werkmethodiek en bouw virtueel Naadloze uitwisseling tussen software én bouwpartners
AutoCAD – including specialized toolsets

AutoCAD is dé betrouwbare oplossing is voor professionele 2D- en 3D-ontwerpers en -CAD-tekenaars. Vele miljoenen professionals in de architectuur, bouw, infrastructuur, maakindustrie en tal van andere industrieën maken elke dag technische tekeningen waarmee elk project gemaakt kan worden: snel, accuraat en duidelijk. Ontwerpen in 2D en 3D, snel en precies DWG-bestandsformaat: uitwisselbaar met vrijwel alle CAD-software Koppeling met brancheapplicaties en ERP-pakketten mogelijk Inclusief industriespecifieke toolsets Inclusief AutoCAD Web en Mobile
Wood Framing Suite

De Wood Framing Suite bevat verschillende tools om moeiteloos ontwerpen te maken voor houtskeletbouw in Revit. Hiermee maak je tien keer sneller complete houten vloeren, daken en wanden modelleren, inclusief werkplaatstekeningen voor prefabricage. De Wood Framing Suite is onmisbaar voor iedereen die met HSB werkt!
Smart Browser – BIM Manager

De Smart Browser bundel voor BIM managers bevat software waarmee je Revit families en de bijbehorende eigenschappen beheert. Je kan hiermee snel en gemakkelijk Revit families vinden, beoordelen, invoegen of nieuw toevoegen. Ook wordt het voor je erg makkelijk om elementen te vinden en isoleren in bestaande of gelinkte Revit modellen. Met de tools kun je parameters zowel binnen een project als in de bibliotheek beheren. Daarnaast voet je snel  kwaliteitscontroles uit; dit verbetert analyses en zorgt voor de juiste materiele resultaten. De Smart Browser bundel is een geweldige oplossing voor BIM Managers!
Metal Framing Suite

De Metal Framing Suite bevat verschillende tools om moeiteloos ontwerpen te maken voor staalconstructies in Revit. Hiermee modelleer je tien keer sneller complete stalen vloeren, daken en wanden. Werkplaatstekeningen worden gegenereerd met één druk op de knop. De Metal Framing Suite is onmisbaar voor iedereen die met staalconstructies in Revit werkt!
Precast Concrete

We hebben speciaal voor iedereen die met betonconstructies in Revit werkt de Precast Concrete Suite: deze bundel bevat verschillende tools om het werken en documenteren van de prefab betonconstructies zo efficiënt mogelijk te maken. Het detailleren en documenteren gaat hiermee heel snel en bijna met één druk op de knop. Ideaal voor constructeurs en betonfabrikanten! De Precast Concrete Suite is bedoeld om het hele proces voor prefab onderdelen in Revit te ondersteunen. Plaatsen van ankers, merknummer meegeven, wanden opsplitsen en tekeningen genereren.
Smart Connections

Smart Connections zorgt voor het automatisch modelleren van fase LOD400 in Revit. Deze tool kan direct specifieke intelligente details toevoegen aan de elementen, zoals hijsvoorzieningen, aansluitdetails, ankers, voegbuizen etc. Als constructief engineer bespaar je hiermee vele uren per project. Laad je families in het project, definieer regels en voeg met enkele klikken details toe aan honderden elementen in het project.
Smart Assemblies

Smart Assemblies is een BIM oplossing waarmee je automatisch werkplaatstekeningen genereerd. Smart Assemblies maakt samenstellingen aan en bijbehorende overzichten van muren, onderdelen, vloeren, constructieve vormen, bouwkundige kolommen en constructieve funderingen welke je geselecteerd hebt in een Revit project. Smart Assemblies maakt automatisch maatvoering in de overzichten door vooraf ingestelde regels. Deze tool is onmisbaar voor iedere constructeur!
MEP Hangers

MEP Hangers is dé BIM software voor snelle en nauwkeurige indelingen van beugels en dragers. Deze tool maakt het mogelijk om snel en moeiteloos beugels toe te voegen in je Revit model bij buizen, leidingen, pijpen en kabelgoten. Ideaal voor HVAC engineers, sprinkler engineers en BIM managers!
Fire Sprinklers

De Fire Sprinkler Bundel is dé software voor een effectief ontwerp van een sprinklerinstallatie in Revit. Met Fire Sprinkler is het makkelijk om de locatie van sprinklers in een BIM model ontwerpen met real-time interference checking. Deze tool is geschikt voor MEP engineers en ontwerpers van sprinklerinstallaties die met verschillende standaarden werken (ISO, NFPA, AS). Ook inbegrepen is de tool MEP Hangers: deze tool maakt het mogelijk om  snel en moeiteloos beugels toe te voegen aan je Revit model bij buizen, leidingen, pijpen en kabelgoten.
Cut Opening

Cut Opening maakt sparingen wanneer buizen, leidingen, pijpen en kabelgoten doorkruisen met wanden, vloeren, plafonds en daken. Met Cut Opening heb je de mogelijk om zelf de vorm van de sparing instellen of sparingen achteraf veranderen/verwijderen.