Holixa T4R


Bespaar tijd met de krachtige tools voor Revit, Holixa T4R. Deze gratis tools maken het werken in Revit een stuk makkelijker en sneller.

Maak Revit krachtiger met Holixa T4R


Wat zou je ervan vinden als je meer tijd krijgt om creatief na te denken over ontwerpen en minder tijd nodig hebt in het visualiseren van jouw ontwerp in Autodesk Revit?

Om het ontwerpen in een BIM-model te versnellen, hebben we een reeks add-ons om van Autodesk Revit een snelle én gebruiksvriendelijke tool te maken om mee te werken. Deze add-ons zijn verzameld in een pakket.

Voordelen van Holixa T4R

  • Handige beheertools die je tot 50% tijd besparen voor opzoekingen, filteringen en andere beheeracties van objecten in het ontwerp.
  • Productiviteitstools die het aantal kliks drastisch reduceren met een tijdswinst tot wel 80%.
  • BIM efficiëntie tools die je helpen om nauwkeuriger te modelleren.
  • Gratis voor bestaande of nieuwe Revit gebruikers bij Arkance Systems.

Holixa T4R

Vraag nu het (start)pakket voor Holixa T4R aan. Maak ‘gratis’ gebruik van onze krachtige tools voor Revit.

Gratis? Dat lees je goed, voor onze bestaande en nieuwe Revit gebruikers is de tool gratis!

Extended Filter

Extended filter is een uitgebreide versie van de Revit filter, waarmee de gebruiker dieper in het project kan filteren.

In Revit kun je alleen filteren tussen de elementcategorieën, met deze tool kun je filteren binnen types en zelfs regels gebruiken om zo nog specifieker te filteren.

De linkchecker controleert automatisch op updates van externe referentiebestanden en geeft een melding wanneer een wijziging is gedetecteerd. Het helpt het project up-to-date te houden.

Deze set tools helpt je de referentiebestanden in je project bij te houden, dit kan je altijd controleren met de Revit Manage link options, maar deze tool tilt het naar een hoger niveau en geeft een waarschuwing in je Revit-scherm, wanneer hij detecteert dat er iets is veranderd in de gekoppelde bestanden.

Command Line

Eenvoudig invoervenster, waar je Revit commando’s kunt aanroepen door de naam in te typen Dit is voor alle AutoCad-gebruikers een geweldig overgangstool, de “command line” zichtbaar in Revit.

Tools 4 Revit gebruiken

Wil je graag gebruik maken van de Holixa T4R tools. Vraag deze bij ons aan en we helpen je graag verder.