ARKANCE als wereldwijde platinum
partner


De transitie van Arkance Systems naar het merk ARKANCE.

07.12.2023

Beste klant,

Jouw voortdurende innovatie in bouwen, produceren en ontwerpen is onze missie. Daarom bundelen we nu de expertise en krachten van al onze filialen in één wereldwijd serviceplatform onder de vlag van ARKANCE. Deze spannende evolutie naar één wereldwijde identiteit betekent veel voor jouw toekomstige interacties met ons.

Deze verandering is meer dan een naamsverandering; het is een ware evolutie. Het opent deuren naar geavanceerdere innovaties en aanbiedingen, allemaal ontworpen om jou nog meer waarde te brengen. Onze visie, ‘samen werken aan een betere wereld’, blijft hetzelfde, net als onze kernwaarden, onze missie en onze toewijding aan jou.

Wat kun je verwachten?
Binnenkort schakelen we over naar de merkidentiteit van ARKANCE, wat onze wereldwijde samenwerking en technologieportfolio versterkt. Dit alles onder het nieuwe Be.Smart-framework voor bouw, infrastructuur en productie. Holixa-producten worden onderdeel van het ARKANCE-portfolio.

In het begin van 2024 introduceren we een vernieuwde online ervaring met onze ARKANCE-website. Deze website is ontworpen om de kracht van onze wereldwijde onderneming uit te stralen en tegelijkertijd aan te sluiten bij jouw lokale behoeften.

Wat verandert er niet?
De vertrouwde service die je van ons gewend bent blijft. Je blijft in contact met dezelfde mensen en hebt toegang tot dezelfde ondersteuning en middelen. Voor juridische en financiële transacties blijft de naam Arkance Systems bestaan. Andere netwerkfilialen gebruiken ARKANCE voor alle activiteiten.

Terwijl we 2023 afronden, willen we je bedanken voor je vertrouwen en partnerschap. We wensen je een fijne feestdagen en kijken uit naar onze toekomst als één ARKANCE. Volg onze reis op LinkedIn @ARKANCE en neem gerust contact op met je accountmanager of onze klantenservice voor vragen of meer informatie.

Greg Arranz
CEO ARKANCE