Datamanagement


Datamanagement is een belangrijk onderdeel geworden in elk project. Door gebrek aan kennis en inzicht gaat het beheren en verwerken van data echter nog te vaak fout. Het resultaat, is verspilling van geld en kostbare tijd. Onnodig, vinden wij. Arkance Systems helpt je graag met het onderhouden, actualiseren, beheren, structureren en beveiligen van jouw data.

Datamanagement wordt belangrijker

Data en datamanagement wordt steeds belangrijker en meer en meer bedrijven beginnen zich dit te beseffen. Digitalisering gaat hand in hand met het op orde hebben van data, waardoor je hierop kunt sturen. Data is in veel organisaties nog losgekoppeld van het BIM-proces. Dit proces kan geoptimaliseerd worden door de datastromen inzichtelijk te maken, vervolgens te optimaliseren en te koppelen aan het BIM-proces.

In veel gevallen zijn er verschillende systemen en inzichten binnen een organisatie, waardoor er verspillingen ontstaan. Zo neemt alleen al het zoeken naar de juiste data onnodig veel tijd in beslag. Wij hebben kennis in huis over de juiste technologieën en mogelijkheden waardoor wij een proces sterk kunnen optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de Autodesk Construction Cloud, Vault, Assemble, Forge enzovoorts.

Na een grondige analyse nemen wij jullie proces mee in de mogelijkheden van deze programma’s om vervolgens te kunnen werken naar een gewenste situatie.  

 

Samen richting optimale data

  • Wij maken verandering beheersbaar voor de klant;
  • Aandacht voor zowel mens, proces als techniek: alle ingrediënten voor succesvolle verandering worden meegenomen;
  • Een doordacht plan waardoor je zeker weet dat je de juiste weg in slaat;
  • Inzicht in het vertrekpunt/huidige situatie;
  • Inzicht in de kansen t.a.v. ontwikkelingen op het gebied van datamanagement: de gewenste situatie;
  • Gedegen advies én onderbouwing om de geformuleerde doel(en) en daarmee beoogde procesoptimalisatie te bereiken.

Meer weten? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Autodesk Construction Cloud

Autodesk Construction Cloud

Met de Autodesk Construction Cloud verbindt je processen, teams en datagegevens. Op deze manier verminder je de risico’s in elke fase van je project. Het resultaat hiervan is maximale efficiëntie, hogere winst en meer werkplezier.

Met de Autodesk Construction Cloud werk je in de Cloud en beschik je altijd over actuele gegevens.

Lees meer over Autodesk Construction Cloud.

Digitaal transformeren, maar hoe?