Autodesk Construction Cloud


Met de Autodesk Construction Cloud verbind je processen, teams en datagegevens met elkaar in elke bouwfase. Het resultaat? Verminderde risico's, hogere efficiëntie en winst én meer werkplezier.

Autodesk Construction Cloud

Geen enkel aspect van de bouw gebeurt op zichzelf. Om het risico van gegevens -en databeheer en miscommunicatie te voorkomen, moeten projectteams samenwerken met gemeenschappelijke toegang tot kritieke en actuele projectdocumentatie en -gegevens. Het resultaat, het platform Autodesk Construction Cloud, verbindt processen, teams en datagegevens met elkaar in elke bouwfase om risico’s te verminderen, de efficiëntie te maximaliseren, de winst te vergroten en het plezier in gebruik te verhogen.

Met deze Cloud oplossingen kun je een projectomgeving in de Cloud opzetten waarbij je altijd beschikt over de laatste actuele gegevens. Er zijn bijv. mogelijkheden voor de inrichting van de vrijgave workflow zodat een projectleider eerst een tekening of model goedgekeurd moet hebben voor dat deze wordt vrijgegeven. Binnen de verschillende projectmappen kunnen de rechten van de deelnemers verschillend worden ingericht. Zodat je kunt regelen dat iedereen alleen die informatie kan benaderen waartoe hij/zij gerechtigd is.

Wil je meer weten? Download onze gratis whitepaper via onderstaande button.

Construction Cloud

Datamanagement

In veel gevallen zijn er verschillende systemen en inzichten binnen een organisatie, waardoor er verspillingen ontstaan. Zo neemt alleen al het zoeken naar de juiste data onnodig veel tijd in beslag. Wij hebben kennis in huis over de juiste technologieën en mogelijkheden waardoor wij een proces sterk kunnen optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de Autodesk Construction Cloud, Vault, Assemble, Forge enzovoorts.

Na een grondige analyse nemen wij jullie proces mee in de mogelijkheden van deze programma’s om vervolgens te kunnen werken naar een gewenste situatie. 

Lees meer over datamanagement.

Kwaliteitsborging en standaarden

Het werken volgens de BIM standaarden (NL-SfB, Basis ILS , ILS O&E), de komst van de Wet Kwaliteitsborging, het Bouwbesluit  waaraan voldaan moet worden. Best een karwei om alles op orde te hebben, niet?

Met de juiste tools en werkwijze wordt het echter een stuk makkelijker! Wij nemen jullie graag mee in de mogelijkheden.

Lees meer over de wet van de kwaliteitsborging voor de bouw.

kwaliteitsborging

Download de whitepaper Autodesk Construction Cloud


Met de Autodesk Construction Cloud faciliteren we bedrijven om in de gehele lifecycle van een bouwproject in de cloud samen te werken. Samenwerken binnen je bedrijf, maar ook met samenwerkingspartners, onderaannemers en leveranciers.

Wil je meer weten? Download onze gratis whitepaper.