Cursus volgen? Doe eerst een gratis proefles.


Zou je willen kijken of onze cursussen bij jouw werkzaamheden aansluiten? Volg dan een gratis proefles. Deze proefles vind je in onze online omgeving als e-learning. Dat betekent dat je de proefles op eigen tempo en zelf gekozen moment kunt volgen, je kunt dus direct starten!

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 4 van 4 totaal
Proefles AutoCAD | Basis

Wil je met AutoCAD gaan werken of werk je er al een tijdje mee en wil je het pakket nog beter leren kennen? Dan is de proefles AutoCAD echt iets voor jou! Geef je op via het bestelformulier hiernaast en volg de proefles.
Industrie
Gratis proeflessen
Level
Proefles
Duur
E-learning
Proefles Revit | Basis – Bouw, Constructies & Infrastructuur

Sta je op het punt om een Revit basistraining te volgen maar twijfel je nog? Of wil je graag kennis maken met leren via e-learning? Dit is je kans! Dan is de proefles Revit basis echt iets voor jou! Geef je op via het bestelformulier hiernaast en volg de proefles.
Industrie
Gratis proeflessen
Level
Proefles
Duur
1 dag
Proefles Revit | Families – Bouw & Constructies

Sta je op het punt om een Revit Families training te volgen maar twijfel je nog? Of wil je graag kennis maken met leren via e-learning? Dit is je kans! Dan is de proefles Revit Families echt iets voor jou! Geef je op via het bestelformulier hiernaast en volg de proefles.
Industrie
Gratis proeflessen
Level
Proefles
Duur
1 dag
Proefles Dynamo voor Revit | Basis

Heb je wel eens van Dynamo gehoord, en zou je willen kijken of Dynamo bij jouw werkzaamheden aansluit? Dan is de proefles Dynamo echt iets voor jou! Geef je op via het bestelformulier hiernaast en volg de proefles.
Industrie
Gratis proeflessen
Level
Proefles
Duur
E-learning