Bespaar tijd, verhoog je productiviteit, krijg meer gedaan met Holixa T4I


Holixa T4I [Tools for Inventor] is een add-on voor Autodesk Inventor die de productiviteit van gebruikers verhoogt. Inbegrepen tools vergemakkelijken het beheer van iProperties, documentpublicatie, BOM-manipulatie, tekeningannotatie, toegang tot technische ondersteuning, model- en assemblageworkflows. 

T4I bouwt voort op de automatisering van ontwerp- en documentatietaken en maakt deze eenvoudig te gebruiken voor gebruikers, zodat je in minder klikken de klus kan klaren. Inbegrepen functies verbeteren het beheer van iProperties, documentpublicatie, BOM-manipulatie, tekeningannotatie, toegang tot technische ondersteuning, model- en assemblageworkflows.

T4I wordt in alle landen waarin Arkance Systems actief is al door duizenden Inventor gebruikers dagelijks ingezet. Daarom weten wij dat het jouw productiviteit echt verhoogt.

Belangrijkste voordelen

  • Verhoog de productiviteit en nauwkeurigheid van ontwerpers.
  • Samenwerken op basis van de juiste gegevens.
  • Eenvoudige integratie van andere ontwikkelde tools.
  • Bereik deskundige technische ondersteuning wanneer nodig.

“Door het gebruik van Holixa T4I kan ik meer tijd besteden aan mijn ware passie: engineering.”

Gelukkige Inventor gebruiker.

Holixa T4I

Maak ‘gratis’ gebruik van onze krachtige tools voor inventor.
Gratis? Dat lees je goed, voor onze bestaande en nieuwe Inventor gebruikers is de tool gratis!
Vraag hem aan door ons het onderstaande formulier te sturen.

2D Tools voor maatvoering 

Maatvoering aanpassen in de 2D omgeving is een tijdrovende actie. Eerst moet er dubbelgeklikt worden op de maatvoering. Daarna kan in de verschillende tabbladen de juiste functies aangevinkt worden. Dit kan gemakkelijker binnen T4I. Daar kan je een maat (Dimension genoemd in Inventor) aanklikken en vervolgens gemakkelijk de aanpassing aanklikken van T4I.


Een BoM configureren binnen enkele seconden

Voorkom fouten door handmatige wijzigingen – laat de nummering van uw hoofdassemblage en subassemblages automatisch synchroniseren en aanpassen voor zowel structured als parts only bom. Ook zijn er extra tools voor het exporteren.


iProperties
automatisch invullen

Geen behoefte om naar elke documenteigenschap te gaan en deze handmatig in te vullen – stel het slechts één keer in en het zal voor u altijd op de achtergrond werken: datums, namen, fysieke eigenschappen, informatie over tekenobjecten, afmetingen plaatwerk uitslagen, enzovoort

Automatisch iProperties synchroniseren

Houd model- en tekeningeigenschappen gesynchroniseerd door het slechts één keer in te stellen, en het zal voor altijd op de achtergrond voor u werken.


Publiceer documenten met één muisklik

Met de meest voorkomende bestandstypen (PDF, DWG, DXF, STEP), na opslaan of op verzoek van gebruikers, gemakkelijk configureerbare exportopties, is snel documenten publiceren slechts één muisklik verwijderd.

Wil je Holixa T4I aanvragen of heb je een vraag, neem dan contact op via onderstaande formulier.