Bespaar tijd, verhoog je productiviteit, krijg meer gedaan met Holixa T4I


Holixa T4I [Tools for Inventor] is een add-on voor Autodesk Inventor die de productiviteit van gebruikers verhoogt door het automatiseren en vereenvoudigen van routinetaken in elke fase van het ontwerpproces, van de eerste schets tot de publicatie van de voltooide documentatie.

T4I bouwt voort op de automatisering van ontwerp- en documentatietaken en “brengt ze dichter bij” gebruikers, zodat ze minder klikken nodig hebben om de klus te klaren. Inbegrepen functies verbeteren het beheer van iProperties, documentpublicatie, BOM-manipulatie, tekeningannotatie, toegang tot technische ondersteuning, model- en assemblageworkflows. Het belangrijkste set gereedschappen van Tools4Inventor is gebaseerd op verschillende individuele add-ons die eerder werden gebruikt in verschillende landen (CZ, BE, PL) voordat ze werden geïntegreerd in Arkance Systems.

Belangrijkste voordelen

  • Verhoog de productiviteit en nauwkeurigheid van ontwerpers.
  • Samenwerken op basis van de juiste gegevens.
  • Eenvoudige integratie van andere door de klant ontwikkelde tools.
  • Bereik deskundige technische ondersteuning wanneer nodig.

“Door het gebruik van Holixa T4I kan ik meer tijd besteden aan mijn ware passie: engineering.”

Gelukkige Inventor gebruiker.

Holixa T4I

Maak ‘gratis’ gebruik van onze krachtige tools voor inventor.
Gratis? Dat lees je goed, voor onze bestaande en nieuwe Inventor gebruikers is de tool gratis!
Vraag hem aan door ons het onderstaande formulier te sturen.


iProperties
automatisch invullen

Geen behoefte om naar elke documenteigenschap te gaan en deze handmatig in te vullen – stel het slechts één keer in en het zal voor u altijd op de achtergrond werken: datums, namen, fysieke eigenschappen, informatie over tekenobjecten, afmetingen plaatwerk uitslagen, enzovoort

Automatisch iProperties synchroniseren

Houd model- en tekeningeigenschappen gesynchroniseerd door het slechts één keer in te stellen, en het zal voor altijd op de achtergrond voor u werken.


Publiceer documenten met één muisklik

Met de meest voorkomende bestandstypen (PDF, DWG, DXF, STEP), na opslaan of op verzoek van gebruikers, gemakkelijk configureerbare exportopties, is snel documenten publiceren slechts één muisklik verwijderd.


Een BoM configureren binnen enkele seconden

Voorkom fouten door handmatige wijzigingen – laat de nummering van uw hoofdassemblage en subassemblages automatisch synchroniseren en aanpassen voor zowel structured als parts only bom. Ook zijn er extra tools voor het exporteren.

Wil je Holixa T4I aanvragen of heb je een vraag, neem dan contact op via onderstaande formulier.