Webinar: Ontdek de kracht van digitalisering voor de WKB!

Meer informatie Datum Locatie

Sector
Level N.v.t.
Duur 1 uur

Het heeft een aantal jaren geduurd maar we hebben er nu daadwerkelijk mee te maken tijdens bouwprojecten: De WKB voor de Gevolgklasse 1!

We organiseren hierover twee webinars zodat we je met de juiste informatie en handvatten de kwaliteitsborging zo optimaal mogelijk in je digitale bouwproces integreert. Schrijf je hieronder alvast in voor beide delen!

 

Ontdek de kracht van digitalisering bij de kwaliteitsborging in het bouwproces!

We delen dit op in twee sessies waarin we je meenemen in het WKB dat vanaf dit jaar 2024 van kracht is. Beide webinars worden gegeven door onze BIM applicatie specialist Lourens Smids samen met kwaliteitsborger en directeur Martijn Broeze van Borg4.

Tijdens het eerste webinar op 5 februari 2024 bespreken we op een constructieve en laagdrempelige manier de theorie en het proces rondom de WKB om hiermee effectief mee om te gaan. Wat zijn de hoofddoelen en uitgangspunten van de WKB, wat is de impact en vooral ook voor wie. We zijn vooral ook benieuwd hoe jij hier mee omgaat, regel jij dit bijvoorbeeld zelf (intern) of laat je dit door een externe partij regelen. Daarbij nemen we ook het volledige WKB proces met je door en bespreken we het verschil tussen toen en vanaf het jaar 2024.

Deel 1 terugkijken? Dat kan hier! <<<

Tijdens het tweede webinar op 4 maart 2024 gaan we dieper in op de praktijk: wat is praktisch benodigd voor de Wet Kwaliteitsborging en hoe werk je efficiënt samen met alle betrokken partijen? Denk hierbij aan de samenwerking en communicatie binnen het project maar ook natuurlijk met de kwaliteitsborger en andere betrokkene. We focussen ons om dit proces te digitaliseren en laten dit zien aan de hand van een praktische en herkenbare voorbeelden. We gaan dieper in op het borgingsplan, het opleveringsdossier en het archiveren van deze documentatie.

Schrijf je in voor beide webinars

Vul hieronder je gegevens in. Je krijgt na inschrijving een bevestiging met de link naar het tweede webinar.

Gerelateerde producten

Schrijf je in voor de webinars

Datum: 04 maart
Tijd: 12:00 uur