Cursus Revit | Families – Bouw en Constructie

6 en 13 februari
Bodegraven

Meer informatie Datum Locatie

Sector Bouw
Level Gevorderd
Duur 2 dagen

Pak de controle over je model door het volgen van de Revit families cursus.

 • Bespaar tijd door te werken met goede templates en bibliotheken
 • Werk moeiteloos en sneller door het beter begrijpen van de logica van Revit
 • Verhoog de kwaliteit van je BIM model

Klassikaal € 799,00 ex. btw

Maak gebruik van subsidie!
Laat je cursus (voor een deel) betalen door je vakorganisatie of de overheid.
Bekijk hier de beschikbare subsidies.

Herken jij je in één van deze situaties?
– De beschikbare families bevatten te veel data of juist te weinig
– De geometrie sluit niet aan waardoor het niet lukt een component te plaatsen
– Ik mis bepaalde content in de standaard bibliotheek

We kunnen ons voorstellen dat dit frustraties met zich mee brengt en zorgt voor onnodige vertraging in je project. Volg de Revit families cursus en neem de leiding over je model.

Waarom het belangrijk is de logica van Revit goed te snappen
Deze cursus is essentieel voor iedere Revit gebruiker die nóg beter gebruik wil maken van Revit. Iedereen die met Revit werkt, weet dat je je model niet kunt opbouwen zonder componenten, oftewel de families. Deze objecten werken met elkaar samen en reageren op elkaar. Als je de logica van de families niet door hebt, ben je al snel de controle over je model kwijt. We helpen je graag deze controle te pakken.

Hoe wij dat aanpakken
Naast aandacht voor de software kijken we ook naar de achterliggende workflows.  Jouw persoonlijke ervaringen verliezen we niet uit het oog. Door deze drie met elkaar in verbinding te stellen, hebben de resultaten de meeste impact.

De cursus bevat de perfecte mix van theorie en praktijk. We geloven in leren door het zelf te doen. Naast diverse oefeningen staat er een praktijkmodel voor je klaar zodat je er snel feeling mee krijgt. Je kunt bij ons rekenen op:

1 Bevlogen trainers met een bak aan ervaring
2 Actieve leermethodes
3 Flexibele cursusvormen
4 Inspiratie
5 Plezier
6 Nazorg

Wat we van jou vragen
Deze Revit families cursus is speciaal gericht op modelleurs in een bouwkundige en constructieve sector. Het is belangrijk dat je minimaal drie tot zes maanden ervaring hebt met Revit en een basiscursus Revit hebt afgerond. Na de cursus ben je nog geen volleerd contentbouwer. Werk er dagelijks mee om het zo optimaal mogelijk in de praktijk te brengen.

Selecteer hieronder de datum en de locatie waarop je de Revit Gevordenen Cursus Families wil volgen.

Amsterdam

Veenendaal

Almelo

Bodegraven

Oss

Virtual Classroom

In deze cursus leer je pas echt de motor van Revit kennen. Na de cursus kun je beter families toepassen in een project én kun je zelf componenten creëren. En dat binnen slechts twee dagen. Het beheer van eigen families maakt je werk gemakkelijker én sneller. Als je deze Revit-families goed opzet, hoef je niet voor elke variant een nieuw model aan te maken. Je kunt immers simpel de voorwaarden en variaties aanpassen.

De Familiy Editor van Revit biedt je een groot aantal opties. Tijdens de cursus leggen we je stap voor stap uit hoe je deze krachtige tool optimaal inzet. De volgende onderwerpen worden behandeld in deze cursus:

 • Vanuit een raamwerk geometrie maken en parametriseren
 • Formules toepassen
 • Subcategorieën toepassen
 • Annotatie componenten zoals labels en stempels
 • Geneste componenten
 • Shared parameters

 

Je krijgt bij deze cursus:

– Een officieel deelname certificaat van Autodesk
– Een professioneel naslagwerk
– Lunch, koffie en thee op de lesdagen
– Locatie naar keuze
-Computers en systemen tijdens de lesdagen

Wat andere cursisten van deze cursus vinden
Ik zou deze cursus zeker aanraden omdat je veel meer vrijheid krijgt om te tekenen wat je wilt modelleren. Deze training heeft me enorm geholpen om dingen te kunnen oplossen in Revit!” Swen Liefferink, Werkvoorbereider/Ontwerper bij Hemeltjen Bouwbedrijf. Lees hier zijn complete ervaring

“Als je echt families gaat bouwen, is het heel goed om de basis mee te krijgen over hoe je een family op zou moeten bouwen. Natuurlijk kun je jezelf heel veel aanleren, maar dan is de opzet niet altijd goed. Met de basiskennis die je in deze training krijgt, weet je zeker dat de families die je bouwt of aanpast op de juiste manier in elkaar zitten. Kortom, wil je je verder ontwikkelen op gebied van Revit, dan is deze training echt een aanrader!” Derk Stortelder, Ontwerper bij Te Kiefte Architecten. Lees hier zijn complete ervaring.

 

 

 

De cursus kun je bij ons in verschillende vormen volgen; je kiest zelf welke het best bij jou past. Hierdoor haal je het maximale uit de cursus!

 • Klassikaal: 2 dagen op een trainingslocatie van Arkance Systems Nederland
 • Virtual Classroom: 2 lesdagen in een online lesomgeving
 • Bedrijfscursus: 2 lesdagen met alleen medewerkers van je eigen bedrijf op een gewenste locatie
 • Op maat: bepaal zelf het aantal lesdagen en de inhoud.

Een combinatie van klassikaal en virtual classroom is ook mogelijk! Staat jouw gewenste cursusvorm er niet bij? We adviseren je graag over de mogelijkheden. Volg een gratis proefles!

 

 

 

Gerelateerde producten

Schrijf je in voor de cursus