3ds Max

Fotorealistisch renderen van je 3D ontwerpen? Kies dan voor Autodesk 3ds Max: de visualisatiesoftware met verbluffend realistische resultaten. Autodesk 3ds Max wordt toegepast in verkooptrajecten, aanbestedingen of presentaties voor opdrachtgevers. Ook is het een communicatiemiddel voor mediaspecialisten, makelaars, architecten, civiele ingenieurs, civiele interieurontwerpers en product designers.

 • Maak fotorealistische presentaties
 • Verbeter je communicatie- en presentatieskills
 • Overtuig opdrachtgevers, kopers en belanghebbenden
 • Afbeeldingen (stills) én animaties (video)
 • Inclusief geavanceerde render-engine ‘Arnold’

De kracht van visualiseren

Iedereen wil duidelijkheid, weten waar hij aan toe is. De opdrachtgever die geen technische achtergrond heeft, maar wel een realistisch beeld van het ontwerp van de architect. De koper die interesse toont in het bouwplan van de ontwikkelaar, maar zich geen raad weet met de ingewikkelde 2D-tekeningen. En de bewoners die door de gemeente ingelicht moeten worden over een nieuwe rondweg voor een betere ontsluiting van de wijk.

Effectief tackelen

Met 3ds Max heb je een communicatietool waarmee je al deze voorbeelden heel effectief kan tackelen. Zó effectief zelfs, dat een presentatie zonder een rendering van 3ds Max eigenlijk niet meer voor te stellen is. Want zeg nou zelf: wanneer zag je voor het laatst een verkoopbrochure zonder een realistische weergave van het bedachte ontwerp?

Waarom je nooit meer zonder 3ds Max wil

Wat 3ds Max zo geweldig goed maakt, is dat presentaties out-of-the-box verbluffend goed gemaakt kunnen worden. Zo goed dat ze bijna niet van de realiteit te onderscheiden zijn. Met 3ds Max maak je trouwens niet alleen afbeeldingen, maar beschik je ook over een scala aan gereedschappen om fantastische animaties en films te maken. Zelfs Virtual Reality (VR) is mogelijk! Zo laat je iedereen een ontwerp tot in het kleinste detail beleven.

Doe dus hetzelfde als veel architecten, makelaars, projectontwikkelaars en overheidsinstanties: kies voor 3ds Max. Succes gegarandeerd!

3ds Max in een notendop

 • Maak fotorealistische visualisaties voor presentaties;
 • Professionaliseer je communicatie;
 • Overtuig opdrachtgevers, kopers en belanghebbenden;
 • Maak gebruik van de geavanceerde render-engines ‘Arnold’, V-ray en Iray;
 • Combineer 3ds Max met Revit, Inventor en Fusion 360;
 • Creëer omgevingen met realistische scènes

Presenteer het leven, zoals leven is

Stel je selectie samen

Abonnement

Gerelateerde producten

Jouw selectie

Stel je selectie samen

Curcussen

Diensten

Offerte aanvragen

  Software aanvraag

  Terug

  Vul dit formulier zo concreet mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Dhr

  Mevr


  * dit veld is verplicht

  Close