STAP-budget: niet meer mogelijk vanaf 3 juli 2023


Arkance Systems biedt na 3 juli 2023 niet meer de mogelijkheid om gebruik te maken van het STAP-budget

De overheid heeft besloten om per 2024 te stoppen met het STAP-budget. Voor de aanvraagperiodes september tot en met december 2023 kun je alleen nog STAP-budget aanvragen bij MBO-en HBO erkende vakopleidingen. Arkance Systems behoort niet tot die categorie en dit houdt in dat de laatste aanvraagperiode bij ons heeft plaatsgevonden op 3 juli 2023.

We vinden het voor onze klanten erg jammer dat deze regeling stopt. Maar gelukkig zijn er nog tal van andere subsidie-mogelijkheden. Want, het blijft natuurlijk belangrijk om jezelf te ontwikkelen

Vragen? We staan voor je klaar!

Heb je vragen over het STAP-budget of over andere subsidiemogelijkheden?
Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar om te helpen! 

Bel ons: +31 (0)88 872 00 00
Of mail: info.nl@arkance-systems.com 

Geen STAP-budget meer na 3 JULI 2023!


Het STAP-budget was erg populair. Zo populair zelfs dat het ter beschikking gestelde ‘potje’ voor die de toegewezen periode alweer binnen enkele uren op was. De overheid heeft daarna besloten de subsidie enkel nog ter beschikking te stellen voor MBO- en HBO-erkende vakopleidingen, waar Arkance Systems niet toe behoort. Je kunt bij ons dan ook niet meer gebruik maken van het STAP-budget.

Ons ruim assortiment aan cursussen blijven we natuurlijk aanbieden.cursus_stapbudget_sfeer_630x400-min

De voordelen van Arkance Systems

De verbinding leggen tussen de software, werkprocessen en jou als persoon. Samen gaan we voor het beste resultaat, zodat jij jaren plezier hebt van de kennis die je bij ons meekrijgt. Je kunt bij ons rekenen op:

  • Nederlandstalig cursusmateriaal
  • Max. 8 personen, veel persoonlijke aandacht
  • Inspirerende docenten met jaren praktijkervaring
  • Actieve leermethodes, vakgerichte oefeningen
  • Shortcuts, Tips & Tricks
  • Flexibele cursusvormen
  • Ondersteuning na de cursus
  • Diverse cursuslocaties in Nederland
  • Supersnelle HP Workstations
  • Heerlijke lunch

Hoe klanten onze cursussen beoordelen

“De lesstof wordt duidelijk en to-the-point uitgelegd. Er is goede apparatuur aanwezig, de lesstof is duidelijk en er is voldoende gelegenheid tot oefeningen en stellen van vragen. Met de bijgeleverde map en oefentekeningen kan je ook thuis oefenen.”

Patrick Galjaard (Heijmans)

“De cursus was uitstekend en sluit perfect aan op de wensen en behoeften die ik er van had. Met de basiskennis die ik nu heb verworven, kan ik de dagelijkse werkzaamheden, met Autocad, goed uitvoeren.”

Jan van Helmond (Scafom-rux)

“Goed geregelde cursus, fijne locatie, goede voorzieningen. De instructeur heeft zeer veel praktijkervaring en verstand van de lesstof. Het hybride leslokaal is een zeer positieve ervaring geweest, vanwege het gebruiksgemak en flexibiliteit”

Mathijs Kelderman (Heruvent B.V.)

“de cursus was erg informatief en leerzaam. ik heb veel kunnen leren en kan het nu al toepassen bij mijn werkzaamheden. Met dank aan David voor zijn erg fijne en relaxte persoonlijkheid.”

Dennie Bongers (Barli BV)