Prijsverhoging software licenties Autodesk, Sketchup en Enscape


Doordat zowel Autodesk, SketchUp als Enscape heeft aangekondigd op korte termijn een deel van hun prijzen te gaan verhogen zijn wij genoodzaakt deze verhogingen ook door te voeren. Hieronder een korte uitleg per leverancier.

24.01.2024

Autodesk

Autodesk heeft aangekondigd de prijzen voor het verlengen van Subscription licenties vanaf 7 februari met ongeveer 5% te gaan verhogen. De prijzen voor nieuwe licenties blijven gelijk, alsmede de prijzen voor Move2Subscription licenties als licenties die vanuit een multi-user zijn omgezet naar een single-user licentie.

Tip: sluit je huidige subscriptions nu nog af voor een periode van 36 maanden. Hierdoor profiteer je van een vaste prijs de komende drie jaar zonder prijswijzigingen.

SketchUp

Vanaf 27 januari zal de prijs voor zowel nieuwe licenties als voor de verlenging van bestaande licenties voor SketchUp Pro en SketchUp Studio verhoogd worden. De nieuwe prijs voor een 1-jarige licentie van SketchUp Pro wordt dan € 337,- en voor SketchUp Studio gaat naar € 722,-

Enscape

Voor Enscape licenties zal per 21 februari 2024 een prijsverhoging doorgevoerd worden. Dit is een prijsverhoging van ongeveer 1%.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze Inside Sales collega’s.