ARKANCE krijgt nieuwe look


Dit jaar trekken we ons huidige jasje uit en een nieuw, fris jasje aan.

18.04.2024

In 2024 onthullen we een frisse nieuwe look voor ARKANCE, een belangrijke mijlpaal in ons innovatietraject en ons streven om uitstekende service te bieden.

Arkance Systems wordt ARKANCE

Binnenkort gaat onze handelsnaam Arkance Systems veranderen in ARKANCE. Hiermee gaan we ons intensiever richten op wereldwijde samenwerking en dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor een breder scala aan technologische en professionele producten en diensten. Centraal in het aanbod staat de door ons ontwikkelde Be.Smart-software. Met dit portfolio aan oplossingen bieden we een naadloze integratie met onze hoogwaardige technologiepartners en krijg je de beschikking over geavanceerde mogelijkheden om jouw projectresultaten te verbeteren.

Onder onze nieuwe naam blijven we hetzelfde toegewijde en professionele team, dat altijd voor je klaar zal staan.

Dit is ARKANCE

Wat verandert er precies?

Vanaf halverwege dit jaar zullen al onze handelsnamen over de hele wereld veranderen in de nieuwe naam, ARKANCE. We brengen onze entiteiten wereldwijd strategisch op één lijn onder dit merk. Hiermee zetten we weer een stap voorwaarts in onze missie om een revolutie teweeg te brengen in projectresultaten in de bouw, infrastructuur en maakindustrie door diensten en oplossingen van wereldklasse te leveren.

We vieren dit met de introductie van een nieuwe, moderne en geavanceerde website: www.arkance.world.

Wat blijft er zoals het is?

Onze naam verandert, maar je kunt blijven rekenen op onze hoogwaardige dienstverlening zoals vanouds. Alle contracten, overeenkomsten en verplichtingen blijven bestaan onder de huidige voorwaarden. De bedrijfscontinuïteit en integriteit van onze activiteiten is onze absolute prioriteit.

Nu we verder gaan onder onze nieuwe merkidentiteit, willen we je nogmaals laten weten dat je zoals altijd bij ons terechtkunt voor uitgebreide dienstverlening op alle gebieden waar jij die nodig hebt, van ontwikkeling en integratie tot implementatie, training en advies. We blijven ons inzetten voor het leveren van uitstekende end-to-end oplossingen en we kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking.

Terugkijkend op het traject tot nu toe zijn we trots op de belangrijke mijlpalen die we samen hebben bereikt. Hiermee hebben we onze positie als toonaangevende wereldwijde leverancier van diensten en oplossingen versterkt. Zonder jouw vertrouwen en steun tijdens deze transitie was dat niet mogelijk geweest.

“Together, let’s advance the way we work to build a better world!”

Heb je vragen of wil je graag toelichting over deze verandering?

Neem contact met ons op via info.nl@arkance-systems.com. We werken aan een naadloze transitie en geven graag antwoord op je vragen.

Ons aanbod in één oogopslag

Om meer te weten te komen over ARKANCE, onze missie om ‘een betere wereld te bouwen’ en ons volledige product- en dienstenaanbod, download onze brochure.