Autodesk University 2023

Meer informatie Datum Locatie

Sector
Level Geïnteresseerde
Duur 08:30 - 17:00 uur

Als wereldwijde Autodesk Platinum Partner, zullen we als Platinum Sponsor en Exposant op Autodesk University 2023 staan. Kom langs om onze teamleden van over de hele wereld te ontmoeten en een demonstratie te krijgen van onze game-changing Be-Smart-producten. Be-Smart producten zijn ontwikkelde oplossingen voor Autodesk-software die kunnen helpen bij de nieuwe taken in de bouw, infra en maakindustrie.

 

De manier waarop we ontwerpen en dingen maken is altijd met elkaar verbonden geweest. Nu kunnen we ook de mensen, processen en technologie met elkaar verbinden. AU 2023 is de ideale plek om te leren hoe je de mogelijkheden van Autodesk’s Design and Make software kunt gebruiken. Samen kunnen we alles maken.

Dit jaar zijn we trots om terug te keren naar Autodesk University, en dat doen we onder het wereldwijde merk ARKANCE. Er zullen collega’s vanuit Nederland aanwezig zijn die je helpen met alle toepassingen en software voor in de bouw, infra en maakindustrie. Tijdens AU 2023 zullen onze collega’s verheugd zijn op het weerzien met onze klanten en vol verwachting om de nieuwste ontwikkelingen in de markt nauwlettend te volgen.

Kom langs op onze stand in Las Vegas!
Kom langs op onze stand: Booth 234 in Las Vegas geef een draai aan ons rad en maak kans op een laptop!

Waar en wanneer

  • 13 – 15 November
  • Booth: 234
  • Locatie: The Venetian resort, 3355 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109, Verenigde Staten

Inschrijven

Inschrijven kan via de volgende link op de Autodesk website.

We zien je graag op onze stand in Las Vegas!

 

Mocht je nou niet langs kunnen komen op onze stand, er is een mogelijkheid om je gratis in te schrijven voor de digitale sessie van AU2023. Dit kan ook via de bovenstaande inschrijvingslink. 

 

Gerelateerde producten

Arkance op AU2023

Kom langs op onze stand in Las Vegas of schrijf je digitaal in!